Ta’ og kys det hele fra mig

21. juli 2019 12.00

Ta’ og kys det hele fra mig, Mette Juul, vokal, Søren Bebe, klaver, Felix Moseholm, bas, og Snorre Kirk, trommer

Parnas , Parnasvej 21, 4180 Sorø

Entré: 295 kr. incl. brunchbuffet

 

Ta’ og kys det hele fra mig…

Mette Juul åbner årets jazzfestival i Sorø med at synge dansk

I mange år har Mette Juul optrådt som ”singersongerwriter” og som sådan haft en stormende international karriere. Nu skifter hun på Sorø Jazzfestivalens opfordring til at være ”sangskriver”. Så det bliver med melodier som ”Ta’og kys det hele fra mig”, ”I skovens dybe stille ro” og mere fra den rige danske sangskat samt egne nye sange og oversættelser af amerikanske jazzsange, hun søndag den 21. juli går på scenen til en brunchkoncert på Parnas for at åbne den syvende sommerjazzfestival i Sorø. Mette Juul bliver den første til at synge jazz på dansk. Men ikke den sidste. Det er festivalens gennemgående idé at vise, hvor smukt det danske sprog kan bære fin jazz frem over scenekanten.

På Parnas bliver Mette Juul akkompagneret af en trio med pianisten Heine Hansen, bassisten Felix Moseholm (Erik Moseholms 20-årige barnebarn) og trommeslageren Snorre Kirk.

Mette Juul fik hurtig succes, da hun efter afsluttet uddannelse på Rytmekonservatoriet i 2010 udsendte sit debutalbum. Siden har utallige jazzklubber og koncertsale haft bud efter hende, både hjemme og i Paris og New York, og undervejs har hun samlet en overdådig buket af anmelderroser. Hendes sjælfuldt sprøde stemme beundres for ægthed og nærvær og hun roses for ukrukket oprigtighed i sine fortolkninger af såvel klassiske jazzstandards som egne sange.

Søndag 21. juli kl. 12.00

Mette Juul jazzsange på dansk: Mette Juul, vokal, Søren Bebe, klaver, Felix Moseholm, bas, og Snorre Kirk, trommer

PARNAS, Parnasvej 21, 4180 Sorø

Brunchkoncert

Entré: 295 kr. incl. brunchbuffet fra kl. 10.30

Reservation: www.parnas.dk eller tlf. 23 87 83 87, info@parnas.dk


< TILBAGE

FØLG OS PÅ FACEBOOK


Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.