Foto SØREN BEBE TRIO 2019

Søndag 12. maj kl. 16.00

Releasekoncert med Søren Bebe Trio: Søren Bebe, piano, Kasper Tagel, bas, og Anders Mogensen, trommer.

SORØ KUNSTMUSEUM, Storgade 9, 4180 Sorø

Entré: 165 kr. Tilbud om tilkøb af afternoon tea for 125 kr. (serveres fra kl. 14.00)

Reservation: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf: 57 83 22 29

https://billetto.dk/e/jazz-soren-bebe-trio-releasekoncert-billetter-328382/select

Soransk jazzmusiker giver

releasekoncert for nyt album

Søren Bebe Trio præsenterer den ny plade ”Echoes” på Sorø Kunstmuseum søndag den 12. maj

Til daglig spiller pianisten Søren Bebe med kendte danske navne som Cæcilie Norby, Benjamin Koppel og Bobo Moreno, når han ikke komponerer og udgiver ny klavermusik i eget navn fra villaen på Frederiksberg i Sorø. Gennem tolv år har han haft sin egen trio med vennerne Kasper Tagel og Anders Mogensen, der begge er docenter i henholdsvis bas og trommer ved Konservatoriet i Odense, hvortil Bebe også er knyttet. Nu har trioen været i studie Village Recording (i Vanløse!) og indspillet deres sjette udgivelse med titlen “Echoes“. Det er den, som præsenteres for første gang på Sorø Kunstmuseum.

Trioens tidligere udgivelser er blevet anmeldt med ord som ”sublim triojazz i verdensklasse: Toner som omslutter lytteren i en verden af musikalsk skønhed”. Og det med ”verdensklasse” er forlængst fastslået med turnéer fra Hong Kong til Brasilien over USA og Korea til europæiske lande som England og Italien.

Den ny udgivelse byder både Bebes egne nye kompositioner og fortolkninger af danske salmer som Oluf Rings “Sig nærmer tiden” og Carl Nielsens “Tunge, mørke natteskyer” samt improvisationer over klassiske værker af blandt andet Ravel og Edward Elgar. Altsammen holdt sammen af trioens umiskendeligt smukke nordiske lyd. Melankoli og klangskønhed er i højsædet, og de tre musikere komplementerer hinanden, man aldrig er i tvivl om, at de kender hver en nuance i hinandens musikalitet.