Tangofied Jazz

Tango Jazz februar 2019

Argentinsk inspireret jazz med original instrumentering

Tangofied Ensemble: Johan Krarup, cello, Anders Banke, basklarinet, Alejandro Sancho, guitar, Torben Westergaard, bas, og Peter Rosendal, piano.

SORØ KUNSTMUSEUM, Storgade 9, 4180 Sorø

Entré: 185 kr. (medlemspris: 170 kr.)inkluderer entré til kunstmuseet. Tilbud om menu for 150 kr. incl. et glas vin (menu inkluderer IKKE entré til koncerten).

Reservation: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

eller tlf: 57 83 22 29

Torsdag 21. februar 2019 kl. 19.00

Når moderne argentinsk tango blandes med jazzens improvisationer i en stram kammermusikalsk form, bliver resultatet overvældende virtuost, udtryksfuldt og utrolig intenst. Det er netop hvad Tangofied Ensemble byder på, når det giver koncert på Sorø Kunstmuseum torsdag aften den 21. februar.

Ensemblet består af fem sublime musikere, som forbinder klangbilleder og rytmer fra de to genrer. Kapelmester er bassisten og komponisten Torben Westergaard, som gennem en årrække har turneret i hele verden, to gange er blevet DMA jazznomineret og desuden er mangeårig underviser på danske musikkonservatorier. Med sig har han den argentinske tangoguitarist Alejandro Sancho. Han har både optrådt i store tangoshows og været solist med et repertoire, der både omfatter tango, bossa nova og jazzstandards. På basklarinet medvirker Anders Banke, der er udgået fra Rytmekonservatoriet og har spillet med blandt andet Pierre Dørges berømte New Jungle Orchestra, Stefan Pasborg og DR bigbandet. Ved flyglet sidder den alsidige virtuos Peter Rosendal, og kvintetten fuldendes med den klassiske cellist Johan Krarup, som er fra DR Symfoniorkestret. 

Det er original og bevægende musik, der præsenteres. Torben Westergaard har gennem flere år dyrket og forfinet tangojazzen, tilsat den en særlig nordisk klang og indspillet tre plader, der simpelt hen hedder ”Tangofied et-to og tre”,