Legesyg vokaljazz på Kunstnergaarden

11. februar 2023 15:00

Legesyg vokaljazz på Kunstnergaarden, Kira Martini, vokal, Marko Martinovic, klaver, Joel Illerhag, bas, og Morten Ærø, trommer..

Kunstnergaarden, Kunstnergaardsvej 1, 4293 Dianalund

Entré: 150 KR.

Legesyg vokaljazz på Kunstnergaarden

Kira Martini giver koncert med sin kvartet lørdag eftermiddag den 11. februar

Kira Martini kommer. Så der er lagt op til en hjertevarm og humørfyldt koncert, når hun tager fat på at synge, bakket op af sin kvartet. Det sker på Kunstnergaarden i Dianalund lørdag eftermiddag den 11. februar. Kira Martini har vokset sig til en stærk stemme indenfor vokaljazzen, og befinder sig nu blandt toppen af vokalister på den danske jazzscene. Den karriere var ikke givet for et årti siden, da hun uden nogen uddannelse begav sig rundt i de københavnske jazznætter og spurgte om lov til at sidde ind med de kendte. Siden rejste hun til Brasilien for at synge, lære og optræde. Hjemme igen fik hun kontakt med Nulle og hans berømte ”Verdensorkester” (han startede det i 1983) og dernæst med Fessor og hans ”Jazz Kings”. Det satte for alvor fart i hendes musikalske rejse, navnlig da hun genoplivede og indspillede sangen ”Careless love”, hvis oprindelse fortaber sig i jazzens ældste historie. Det blev et veritabelt hit.

I dag er Kira Martini en anerkendt og travl musiker, som tolker jazzens væsen med kærlighed og autencitet. Repertoiret er alsidigt, og indeholder både swingende jazz-standards, egne kompostioner, brasilianske perler og skandinaviske folkemelodier. Hun har også været omkring børnejazzen med en cocktail af boogie-woogie, fantasi og sprudlende rytmer fremført i krokodillekostume. Det indbragte hende en nominering som Årets Børnejazznavn. Så hun formår virkelig at komme vidt omkring og vinde hjerter blandt børn og voksne med sit charmerende nærvær og sin klangfulde stemme.

 

Lørdag den 11. februar 2023 kl. 15.00

Kira Martini kvartet: Kira Martini, vokal, Marko Martinovic, klaver, Joel Illerhag, bas, og Morten Ærø, trommer

Kunstnergaarden, Kunstnergaardsvej 1, 4293 Dianalund

Entré: 150 kr. Reservation: e-mail: glyholt@post.tele.dk, tlf. 40 48 05 16

 

 


< TILBAGE





FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.