Birgitte Soojin sings Billie Holiday

25. juli 2023 13.30

Birgitte Soojin sings Billie Holiday, Birgitte Soojin, vokal, Zier Romme, klaver, Mathias Petri, bas og Kresten Osgood, trommer. [Swing/Mainstream/Vokaljazz]

KRAGERUP GODS, Kragerupgårdsvej 33, 4291 Ruds Vedby

Sommerjazz og hyggelig frokost på vores store terrasse.

Billie og Birgitte har noget til fælles. De har begge en stor styrke og en enestående evne til at fremføre jazzens tekster på en så hjertegribende måde, at selv det banale fremstår som poesi.

”Hun lægger sig ikke lige op ad tidligere fortolkninger. Nærmest er det, som om hun genopdager sangene, og denne genopdagelse mærker man i høj grad som lytter”.
Kjeld Frandsen, Berlingske (5 stjerner)

Billie Holiday er en af Birgitte Soojins største musikalske inspirationer. Gennem smukke fortolkninger af de sange, som Holiday gjorde verdensberømte, vækker Birgitte den amerikanske sangerinde til live for en eftermiddag i de smukke rammer på Kragerup Gods. Men Birgitte Soojin synger ikke blot det, som allerede er sunget. I stedet giver hun de smukke melodier sit eget fløjsbløde, afdæmpede og elegante touch.

Det kræver et kunstnerisk talent af højeste klasse at kaste sig ud i Billie Holidays sangskat. Båret af sit orkester har Birgitte Soojin en enestående evne til at fortælle en historie med charme og nærvær, hvilket gør hendes fortolkninger nutidige. Samtidig viderefører hun Billie Holidays traditioner med stor respekt og moden sikkerhed. Birgitte Soojins dybe og fortættede tilstedeværelse i musikken gør hende til en unik liveoplevelse, hvilket er den primære grund til at den herboende, norske sangerinde er blevet en af Skandinaviens førende jazzvokalister. Nogle sangere synger jazz, andre er jazzsangere. Birgitte Soojin er bestemt det sidste.

Soojin har optrådt som solist med DR Big Band og har indspillet med eliten af danske og internationale jazzmusikere. Hun har modtaget det prestigefyldte Bent Jædigs Æreslegat og foreløbigt er det blevet til tre nomineringer med egne udgivelser til Danish Music Awards. Birgitte driver desuden sit eget pladeselskab og producerer selv sine udgivelser.

 

Tirsdag den 25. juli kl. 13.30 (frokost fra 12.00).

Line up
Birgitte Soojin Vokal
Kresten Osgood på trommer
Zier Romme på klaver
Mathias Petri på bas

I kan godt glæde jer til en fantastisk eftermiddag med god jazzmusik, en lækker frokostanretning og skønne vine.

Program
Kl. 12.00 Velkomst og baren åbner
Kl. 12.30 Lækker frokosttallerken (UDSOLGT)
Kl. 13.30-15.00 Jazzkoncert

I tilfælde af dårlig vejr, rykkes frokosten samt jazzkoncerten i den smukke kviestald.

Pris
Kr. 495 pr. person. (UDSOLGT)

OBS. Billetter MED frokost er udsolgt men det er nu muligt at købe billet til koncerten alene.
Entréen er 245 kr. pr. person og koncerten starter kl 13:30.
Brug linket herunder eller send en mail eller ring til Kragerup for at købe/reservere en koncert billet uden frokost.

Reservation: KLIK HER
– eller info@kragerup.dk eller tlf. 58 26 12 50

 


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.