60 år med jazzede danske sange

27. juli 2022 16.00

60 år med jazzede danske sange, Daimi, vokal, Jesper Løvdal, tenorsax, Mårten Lundgren, trompet, Vincent Nilsson, basun, Per Møllehøj, guitar, Peter Federspiel, bas, og Ole Givskov, trommer

Kongsgaarden, Strandvejen 11, Vester Broby, 4180 Sorø

Entré: 200 kr (175 kr. for medlemmer af Kongsgaardens Venneforening)

60 år på de skrå brædder med jazzede danske sange

Daimi kommer til Kongsgaarden onsdag den 27. juli sammen med Louisiana Jazzband

Det var i 1961 at Daimi som ung skolepige på 17 år optrådte i en TV-konkurrence i Centralmagasinet ANVA i Esbjerg, hvor hun sad i et telt og sang. En optræden der øjeblikkeligt gjorde hende til et kendt navn. Hun indspillede en række singler for TONO, og hun blev derefter sangerinde i Jørn Grauengaards orkester med b.la. Perry Knudsen på trompet. Nu kommer Daimi til Kongsgaarden med Louisiana Jazzband, der rammer den samme jazzede lyd som dengang.

Daimi er i dag en meget voksen solist, men hun kan stadigvæk med sin charme og ligefremme facon tryllebinde med sin flotte sangstemme. Derudover forstår hun også i øjenhøjde med publikum at fortælle anekdoter fra sit lange liv i dansk showbusiness – det er også med til at løfte stemningen. Og får man lyst til at synge med på nogle danske evergreens sammen med Daimi, er man velkommen.

Orkestret bag Daimi er sammensat af flere af dansk jazz’ bedste musikere, nemlig Mårten Lundgren på trompet og Vincent Nilsson på basun (de to er faktisk svenskere!), samt Jesper Løvdal på saxofon, Per Møllehøj på guitar, Peter Federspiel, bas, og Ole Givskov ved trommerne.

 

Onsdag den 27. juli 202 kl. 16.00

DAIMI med Louisiana Jazzband – Daimi, vokal, Jesper Løvdahl, tenorsax, Mårten Lundgren, trompet, Vincent Nilsson, basun, Per Møllehøj, guitar, Peter Federspiel, bas, og Ole Givskov, trommer.

Kongsgaarden, Strandvejen 11, Vester Broby, 4180 Sorø

Entré: 200 kr. (175 kr. for medlemmer af Kongsgaardens Venneforening)

Reservation: tlf. 40 433 433, e-mail: bringgaard@c.dk

www.kongsgaardenbroby.dk


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.