AMANDA GINSBURG QUARTET

18. juli 2024 14 (frokost fra kl 12)

AMANDA GINSBURG QUARTET, AMANDA GINSBURG (VOC) | FILIP EKESTUBBE (P) | ANDERS FJELDSTED (B) | SNORRE KIRK (TR)

Kragerup Gods, Kragerupgaardsvej 33, 4291 Ruds Vedby

Entré: Koncertbillet: 195 kr. pr. person. Frokost i Restaurant Blixen: 275 kr. pr. person

Billetter og mere info: https://kragerup.dk/events/sommerjazz-med-amanda-ginsburg-quartet/

Både publikum og anmeldere har igen og igen måttet overgive sig til Amanda Ginsburg, der med sin utrolige sangstemme og højst originale repertoire har formået at løfte vokaljazzen til nye højder i søsterlandet Sverige. Hendes raffinerede arrangementer og medrivende vokal skaber en øjeblikkelig intimitet med lytteren, og hendes karriere har i de seneste år taget form med raket-fart.

Med sit debutalbum ”Jag har funderat på en sak”, der udkom i 2019, vandt hun en Grammy Award for Jazz Album of the Year. Det blev straks fulgt op af det andet og foreløbigt seneste album, ”I Det Lilla Händer Det Mesta”, der akkurat som forgængeren fejede konkurrenterne af banen og igen vandt en Grammy Award for Jazz Album of the Year 2021.
Da hun modtog Sveriges Kompositörers/Textförfattares Jazzpris, lød begrundelsen:
»Der findes et ekko af vores legendariske jazzsangerinder i hendes musik. Hun har formået at skabe nye og virkeligt charmerende sange, der lader sig inspirere af sin historie, men som taler med sin helt egen stemme.«

Den dobbelte grammy-vinder har medvirket i en lang række musikalske tv- og radioprogrammer og har, som en af ganske få skandinaviske jazzsangerinder, flere millioner afspilninger på Spotify.
Men der er ingen tvivl om, at hendes liveoptræden langt overgår den oplevelse, man kan hente på de gængse streamingtjenester. I front for en i særklasse velspillende og
stjernespækket Skandinavisk kvartet optræder Amanda Ginsburg med dragende og vedkommende jazz, som fra tid til anden eksploderer i musikalske genialiteter fra de dygtige musikere, hun har med sig.

Amanda Ginsburg er i sommeren 2024 igen albumaktuel og lægger i den forbindelse vejen forbi Sorø Jazzfestival.

Torsdag den 18/7 kl 14 spiller hun sammen med sin formidable trio på Kragerup Gods. (Obs. dørene åbner kl 13:30)


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.