Argentinas førende jazzmusiker på gæstespil

23. juli 2020 13.00

Argentinas førende jazzmusiker på gæstespil, Ricardo Pellican, guitar, Bjarke Karinssøn Lund, guitar, og Andrés Pellican, basguitar.

Café Tre Konger, Østergade 3, 4180 Sorø

Entré: Meddeles senere

Argentinas førende jazzmusiker

på gæstespil i Sorø Jazzfestivalen

Ricardo Pellican kommer fra Buenos Aires med sit band for at spille på Café Tre Konger

Det lyder fantastisk godt, når Ricardo Pellican med sin guitar-trio spiller latinamerikansk jazz manouche. Og det er en sjælden begivenhed at kunne præsentere det i Danmark, hvor selv de mest indforståede jazzkredse knapt kender noget til det rige jazzliv i Sydamerika. Det foregår jo på spansk, når de introducerer. Musikken rummer imidlertid kvaliteter af rytme og inderlighed, der sagtens kan måle sig med det, de så velkendte nordamerikanske stjerner præsterer. Og selvom deres repertoire og referencer rummer en mængde argentinske navne, der er fremmede i Danmark, så er der også velkendt inspiration iblandt. De spiller numre af Cole Porter, Duke Elllington og Stevie Wonder – samt franske, brasilianske og argentinske komponister som Django Reinhardt, Antonio Carlos Jobim og Astor Piazzolla.

Torsdag den 23. juli besøger gruppen Sorø for at give koncert kl 13.00 på Café Tre Konger. Ricardo Pellican spiller guitar og har sin søn Andrés Pellican med på basguitar samt endnu en guitarist, danske Bjarke Karinssøn Lund, som dog de sidste ti år har boet i Ecuador. Ricardo er selv en af Argentinas mest navnkundige musikere, som bl.a. siden 2003 har forestået den kunstneriske ledelse af Buenos Aires internationale Django-jazzfestival. Så et besøg i Sorø må nok forekomme ham en eksotisk rejse til et fjernt lille land. Han har dog tidligere været i Danmark, idet han i 1986 medvirkede i Københavns Jazzfestival og bl.a. spillede med Svend Asmussen.

Torsdag 23. juli kl. 13.00

Pellican-Lund Trio : Ricardo Pellican, guitar, Bjarke Karinssøn Lund, guitar  og Andrés Pellican, basguitar

Café Tre Konger, Østergade 3, 4180 Sorø

Entré: ??? kr. eller ??? kr. incl. frokosttallerken

Reservation: tlf. 5783 4114, e-mail: britt@cafetrekonger.dk


< TILBAGEFØLG OS PÅ FACEBOOK


Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.