Mesterduo med ny original musik

23. juli 2020 13.00

Mesterduo med ny original musik, Poul Halberg, guitar, og Bo Stief, 5-strenget bas og kontrabas.

Café Tre Konger, Østergade 3, 4180 Sorø

Entré: 150 kr. (eller 300 kr. incl. frokost)

Mesterduo med ny original musik

Enestående oplevelse med den danske top guitarist Poul Halberg og bassist-nestor Bo Stief på Café Tre Konger

To musikalske sjælevenner, guitaristen Poul Halberg og bassisten Bo Stief, har genfundet hinanden. Det er to legendariske musikere, som gennem 40 år på de danske musikscener har skabt uforglemmelig lyd, både hver for sig og sammen, blandt andet i Halberg/Larsen og Bo Stiefs bands Chasing Dreams, Dream Machine og Santa Cruz. De to musikere har således opnået en næsten telepatisk musikalsk forståelse.

Nu har de dannet duoen Bo Stiefs Homecoming med den ambition at skabe ny flot, original og let tilgængelig musik med lytterne i centrum. Musik, der naturligt binder to alsidige musikere med baggrund i den rytmiske musik. Duoen spiller på Café Tre Konger i Sorø torsdag den 23. juli kl. 13.00.

Poul Halberg var i 1980’erne den ene halvdel og drivkraften bag bandet Halberg/Larsen. ”Magi i luften” var det store hit, som Poul Halberg stod for. Han var endvidere en væsentlig og afgørende del af bandet Ray-dee-ohh med Maria Bramsen og Caroline Henderson i front, og han spillede i mange år med Lis Sørensen, hvor både hans guitarspil og hans hits var en meget vigtig del. Nu har han sine egen Power trio og bandet Halberg & Friends, som spiller Halberg/Larsen hits.

Bo Stief er en musiker, der altid har søgt nye veje som bassist og komponist. Bo Stief har gjort en fantastisk og højt respekteret international karriere, som startede i Jazzhus Montmartre. Han har spillet med adskillige af jazzens største stjerner, bl.a. Ben Webster, Stan Getz, Don Cherry, Dizzy Gillespie, Dexter Gordon og Miles Davis. I sit livslange virke har har også bevæget sig rundt i rock- og fusionsmusik med flere succesrige bands, og han har i mange år undervist på Syddansk Konservatorium. Her har han fundet vigtig inspiration til ”Homecoming” projektet, som samtidig er præget af hans tætte optagethed til den nordiske tone og nuet.

Torsdag 23. juli kl. 13.00

Bo Stiefs Homecoming: Poul Halberg, guitar, og Bo Stief, 5-strenget bas og kontrabas.

Café Tre Konger, Østergade 3, 4180 Sorø

Entré: 150 kr. eller 300 kr. incl. frokost (3 retter!) fra kl. 12.00

Reservation: tlf. 5783 4114, e-mail: britt@cafetrekonger.dk


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.