Råswingende børnejazz – familiekoncert

26. februar 2022 14.00

Råswingende børnejazz – familiekoncert, Jeppe Zacho, tenorsax, Johan Bylling Lang, barytonsax, Jonas Starcke, bas og vokal, Esben Hillig, piano, og Stefan Andersen, trommer og vokal

Sorø Kunstmuseum, Storgade 9, 4180 Sorø

Entré: 50 kr.

Børn og voksne inviteres med på en musikalsk rejse tilbage til New Orleans med det seje, råswingende orkester Jazz Five.

Det kommer til at koge i Sorø Kunstmuseums Café, når de 5 danske musikere fyrer op for et unikt show med soul, blues, jazz og funk direkte til hjertet og dansefødderne. Det hele er leveret i børnehøjde med masser af fortællinger og højt humør.

Jazz Five er “verdensmestre” i at spille for børn; faktisk så gode at de både i 2014 og 2016 modtog en Danish Music Award Jazz som “Årets danske børnejazznavn”. Som orkester (både voksne- og børnekoncerter), har Jazz Five spillet over 1000 koncerter over det meste af verden.

Hvad enten der er tale om festivaler, jazzklubber eller andre spillesteder, udstråler bandet altid overvældende spilleglæde. Repertoiret består af New Orleans klassikere, men også egne numre, som lægger sig op af forbilledernes stil og samtidig peger fremad og viser, hvordan det kan lyde når Danmark møder New Orleans i 2022.

Koncerten er arrangeret af Sorø Kunstmuseum, Sorø Bibliotek & Bykontor og Live For Børn.

Bemærk: Familiebillet (4 personer): 150 kr.

Lørdag den 26. februar kl. 14.00 – kl. 14.45

Sorø Kunstmuseum, Storgade 9, 4180 Sorø

Entré: 50,00 kr. – eller familiebillet: 4 personer for 150,00 kr.

Billetsalg:   KLIK HER

 


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.