Bjarke and the Bearbellys

20. juli 2024 13:00

Bjarke and the Bearbellys, Bjarke Nikolajsen, trompet - Aske Drasbæk, sax - Mads Rahbek, sax - Ola Åkerman, basun - Henrik Silver, sousafon - Jakob Thomhav, banjo - Casper Mikkelsen, trommer

Jazzwalk på Storgade og sprød New Orleans på torvet, Torvet, Storgade

Kl 13. Grøn Scene, Storgade 7, 4180 Sorø. Opstart og‘jazzwalk’ ned gennem Storgade

Kl 13.30 Cois Bar, Storgade 10, 4180 Sorø

Genre: New New Orleans

Det bliver festligt udover det sædvanlige når Bjarke & the Bearbellys syvmands orkester gæster Sorø! De gæster den ikke bare, de varmer den gevaldigt op. Orkestret starter på Grøn Scene ved biblioteket hvorfra de laver en growy jazzwalk ned gennem Storgade for at slutte af med to festlige sets på Sorø torv ved Cois Bar. Husk danseskoene!

Tænk Nyhavn, New Orleans, sol og sommer, og par det med syv unge vesterbronx-looking fyre med en afsindig god energi, og fingeren på pulsen, så nærmer du dig. Orkesteret elsker at udfordre den traditionnelle jazz og forny den og med deres innovative take på stilarten. De giver plads både til de ældre der elsker den traditionelle jazz, men også til et nyt og yngre publikum. Fællesnævneren er glæden, glæden ved livejazz og glæden ved at åbne op og byde nye ører op til dans.

Med omtale i bl.a. danske GAFFA, brasilianske Class of Sounds og med over en halv million musikvideovisninger på Facebook, er dette orkester noget man skal holde øje med! Kom med, koncerten er gratis og afholdes i samarbejde med ‘Musik i Byen’.


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.