Festlige New Orleans veteraner

24. juli 2019 16.00

Festlige New Orleans veteraner, Preben Nissen, trækbasun, klaver, vokal, Carsten Henningsen, banjo, vokal, Stig Nielsen, saxofon, Kim Holm Nielsen, bas, og Jan Schiöpffe, trommer.

Kongsgaarden, Strandvejen 11, Vester Broby, 4180 Sorø

Entré: 150 kr.

Festlige New Orleans veteraner

spiller i Kongsgaardens Svellehus

I mere end 25 år har Spirit of New Orleans band fornøjet og begejstret sine tilhørere med solid fodtappende traditionel jazz. Bandet består af fem rutinerede musikere, som virkelig forstår at levere musikalsk kvalitet og skabe løsluppen stemning i god kontakt med publikum. Bandet giver koncert onsdag eftermiddag den 24. juli i Svellehuset på Kongsgaarden i Vester Broby – og det bliver utvivlsomt foran en varm, tætpakket sal.

The Spirit of New Orleans rummer alle de ingredienser, der skal til for at gøre den traditionelle jazz medlevende. Orkestret spiller ragtime, blues, marcher, lovesongs, evergreens, egne kompositioner og gospel og spirituals af høj kvalitet. Bandet blev dannet i 1990 på initiativ af den nu 70-årige Preben Nissen, som synger og spiller trækbasun. Bassisten Kim Holm Nielsen var med fra begyndelsen, og både banjospilleren Carsten Henningsen, saxofonisten Stig Nielsen og trommeslageren Jan Schiöpffe har været med i bandet gennem mange år. Undervejs i deres lange karrierer har de også medvirket i andre kendte tradbands som Papa Benny, Kansas City Stompers, Ricardos Jazzmen, Papa Bue og spillet med udenlandske musikere som Wild Bill Davidson.

Med Spirit at New Orleans har musikerne alle været med på utallige turneer, og de har givet flere hundrede koncerter rundt om i danske og udenlandske kirker, koncertsale, jazzklubber og på jazzfestivaler samt medvirket i radio og TV og udgivet flere bånd og CD’er.

Onsdag 24. juli 2019

Kl. 16.00 på Kongsgaarden:

Spirit of New Orleans: Preben Nissen, trækbasun, klaver, vokal, Carsten Henningsen, banjo, vokal, Stig Nielsen, saxofon, Kim Holm Nielsen, bas, og Jan Schiöpffe, trommer.

Kongsgaarden, Strandvejen 11, Vester Broby, 4180 Sorø

Entré: 150 kr.

Reservation: tlf. 40 433 433, e-mail: bringgaard@c.dk

www.kongsgaardenbroby.dk


< TILBAGEFØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.