Følelsesfuld pianist med glubende kunstnerisk appetit

21. juli 2020 16.00

Følelsesfuld pianist med glubende kunstnerisk appetit, Olivier Antunes, flygel, Anders Fjeldsted, bas, og Janus Templeton, trommer

SORØ KUNSTMUSEUM , Storgade 9, 4180 Sorø

Entré: 175 kr.

Følelsesfuld pianist med

glubende kunstnerisk appetit

Fransk-portugisiske Oliver Antunes sætter sig til Kunstmuseets flygel for at give koncert med sin trio

Han er blevet beskrevet som en ”Wunderkind”, der med gnistrende personlighed, dynamisk drivkraft og sydeuropæisk temperament bjergtager sin tilhørere. Olivier Antunes er født for 47 år siden i Paris, men er opvokset på Als og modtog sin musikalske uddannelse på Vestjysk Musikkkonservatorium i Esbjerg. Derfra trådte han blot 22 år gammel ind på den store jazzscene, da han blev ”opdaget” af saxofonisten Jesper Thilo, som tog ham med i sin succesombruste kvartet. Og så fik karrieren fart på. I 1999 modtog han Ben Webster prisen i selskab med Alex Riel og Niels-Henning Ørsted Pedersen og blev kort efter nomineret til to grammy’er. Han har spillet med bl.a. Johnny Griffin, Søs Fenger, Finn Ziegler, Sinne Eeg og mange flere, foruden medvirken i flere teaterforestillinger, bl.a. ”Maskerade” på Det Kgl. Teater.

Tirsdag den 21. juli kl. 16.00 giver han koncert på Sorø Kunstmuseum. Han har bassisten Anders Fjelsted og trommeslageren Janus Templeton med sig. Olivier Antunes er uforandret en af de mest efterspurgte navne på den danske jazzscene og er i sin modne alder stadig så sulten som nogensinde på flyglets muligheder. Hans spil kendetegnes af humor, fantasi, harmonisk og rytmisk overskud – alt i alt jazz, der virkelig rå-swinger!

Tirsdag 21. juli kl. 16.00

Olivier Antunes trio : Olivier Antunes, flygel, Anders Fjeldsted, bas, og Janus Templeton, trommer

SORØ KUNSTMUSEUM, Storgade 9, 4180 Sorø

Entré: 175 kr. (medlemspris: 155 kr.)

Reservation: billetekspressen, KLIK HER, eller butik@sorokunstmuseum.dk eller tlf: 57 83 22 29


< TILBAGEFØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.