Fra hr. Weyse til Oscar Peterson

24. februar 2022 15.00

Fra hr. Weyse til Oscar Peterson, Søren Kristiansen, flygel, og Thomas Fonnesbæk, bas

Sorø Kunstmuseum, Storgade 9, 4180 Sorø

Entré: 230 kr. (klubpris: 215 kr.) incl. museumsentré. Evt. tilkøb for 150 kr. af frokosttapas kl. 13-15.

Pianisten Søren Kristiansen giver koncert på Sorø Kunstmuseum

Den eminent altfavnende pianist Søren Kristiansen sætter sig den 24. februar kl. 15.00 til flyglet på Sorø Kunstmuseum. Han er måske (lidt ufortjent!) blevet bedst kendt som pianisten bag “hr. Weyse” fra den populære TV-serie ”Badehotellet”, men Søren Kristiansen er i egen ret en stor stjerne på den danske jazzhimmel. Nu har han sammen med bassisten Thomas Fonnesbæk indstuderet et repertoire hentet fra det jazzhistoriske samarbejde mellem Oscar Peterson og Niels-Henning Ørsted-Pedersen for 40 år siden. Det er vildt lækker virtuost swingende musik!

Søren Kristiansen har både modtaget ”Ben Webster Prisen”, ”Dansk Jazz Prisen” og ”Palæ Bars Jazzpris” samt været nomineret til en Grammy og opnået prisen for årets bedste jazzplade med soloindspilningen ”With a song in my heart”. Stjernestøvet er således drysset ned over ham i takt med en frodig karriere som medlem af diverse bands og som akkompagnatør for adskillige solister. Han har været med i Stolle/Svare Jazzkvintet, det faste husorkester i Jazzhus Slukefter i Tivoli, og gennen 10 år spillet med Jesper Thilo Kvartet. Desuden har han medvirket i utallige koncerter med danske navne som fx Finn Ziegler, Jacob Fischer og udenlandske solister som Harry ”Sweets” Edison, James Moody, Art Farmer og Putte Wickman – for blot at nævne nogle få. Læg hertil en omfattende plade- og cd – produktion og utallige turnéer i bl.a. Skandinavien, Tyskland og Sydøstasien. Han fik også føjet titlen komponist til sit cv, da han skrev og indspillede musikken til Henning Carlsens spillefilm ”Springet ”.

 

Torsdag 24. februar kl. 15.00

Søren Kristiansen og Thomas Fonnesbæk – flygel og bas: Musikken Oscar Peterson og Niels-Henning Ørsted-Pedersen spillede.

SORØ KUNSTMUSEUM, Storgade 9, 4180 Sorø

Entré: 230 kr. (klubpris: 215 kr.) incl. museumsentré. Evt. tilkøb for 150 kr. af frokosttapas kl. 13-15.

Reservation: Billetexpressen KLIK HER – eller tlf: 57 83 22 29

 

 

 


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.