Fransk jazzviolinist på Kunstnergaarden

21. februar 2020 19.00

Fransk jazzviolinist på Kunstnergaarden, Bugala/Lauritsen: Caroline Bugala, violin, Kjeld Lauritsen, hammondorgel,og Espen Laub von Lillienskjold, trommer

Kunstnergaarden, Kunstnergaardsvej 1, 4293 Dianalund

Entré: 150 kr.

Fransk jazzviolinist på Kunstnergaarden

Virtuose Caroline Bugala på gæstespil den 21. februar sammen med hammondorganisten Kjeld Lauritsen

For et par år siden dukkede den berømte franske violinist Caroline Bugala spontant op til en jamsession på det københavnske jazzhus La Fontaine. Her var også hammondorganisten Kjeld Lauritsen til stede, og der opstod til publikums begejstring swingende magi på natklubbens lille scene. De to kunstnere skiltes ikke uden at aftale gensyn, og nu kommer Caroline Bugala igen til Danmark for at spille en serie koncerter. En af dem bliver på Kunstnergaarden i Dianalund fredag aften den 21. februar.

Caroline Bugala er klassisk uddannet fra konservatoriet i Lyon. Samtidig er hun rodfæstet i kærlighed til den særlige franske sigøjnerjazztradition. Hendes eminente teknik skaber afsæt for enestående stemningsfyldte tolkninger af jazzmusikken med afstikkere til blues, latinamerikansk musik og tango. Det passer utroligt godt til Kjeld Lauritsens bluesinspirerede stil og overlegne teknik på sit sjældne instrument, et hammond B3-orgel med roterende lesliehøjttalere og fodpedaler, som han udnytter i legesyge improvisationer. Lydbilledet fuldendes af Kjeld Lauritsens mangeårige ledsager Esben Laub von Lillienskjold på trommer. Det er et overflødighedshorn af følsomme og medrivende musikalske øjeblikke, trioen præsenterer tilhørerne for.

Fredag 21. februar kl. 19.00

Bugala/Lauritsen: Caroline Bugala, violin, Kjeld Lauritsen, hammondorgel,og Espen Laub von Lillienskjold, trommer

KUNSTNERGAARDEN, Kunstnergaardsvej 1, 4293 Dianalund

Entré: 150 kr. Reservation: e-mail: glyholt@post.tele.dk, tlf. 40 48 05 16

 


< TILBAGE

FØLG OS PÅ FACEBOOK


Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.