GUNDE – BODILSEN – LUND: MOODS

19. juli 2024 14:00 - 15:30

GUNDE – BODILSEN – LUND: MOODS, Henrik Gunde - piano Jesper Bodilsen - kontrabas Morten Lund - trommer

Sorø Kunstmuseum, Storgade 9, 4180 Sorø

Entré: 240/215

Billetter købes HER!

I 2020 gik Henrik Gunde, Jesper Bodilsen og Morten Lund i studiet og indspillede albummet Moods. 3 musikere, som igennem deres karrierer, har spillet sammen utallige gange rundt om i hele verden, og som musikalsk kender hinanden ud og ind. Ofte er der blevet snakket om at spille sammen som trio, men der skulle alligevel en pandemi til, før det lykkedes at få en studietid i kalenderen.

Albummet indeholder sange fra det klassiske jazzrepertoire blandet med skandinaviske sange som norske Edvard Griegs “Solveigs sang”, svenske Lasse Gullins “Kärlekens ögon” og Henrik Gundes egen “Fanølyng”.

Musikken er blevet overordentlig godt modtaget og er på blot 1 år blevet streamet mere end 7 milioner gange worldwide. Det er ret enestående for et dansk band – selv hvis det havde været et pop- orkester…

Med flere hundrede tusinde månedlige lyttere på deres artistprofiler hos streamingtjenester som Apple Music, Spotify, Tidal o.a. og koncerter over hele verden, er det en yderst erfaren trio, der besøger Sorø Jazzfestival og Sorø Kunstmuseum.

Trioen Gunde-Bodilsen-Lund er 3 musikere, der lyder som en samlet enhed – en organisme, der ånder sammen og former musikken i nuet. Melodiske temaer leges med, vendes og drejes, og små historier skabes med musikalske indspark fra hver enkelt af trioens medlemmer.

Deres musik har flere lag i sig, hvor den umiddelbare oplevelse vil være indbydende og nem at gå til, men hvor musikken for alvor åbner sig, når man kradser i overfladen og lytter på de samtaler, der er mellem instrumenterne, og som sammen skaber den musikalske helhed.


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.