Gunde/Waidtløw Quartet – Tribute to Oscar Peterson & Stan Getz

19. juli 2024 Spisning fra kl 18 - Koncert kl 21:00

Gunde/Waidtløw Quartet – Tribute to Oscar Peterson & Stan Getz, Henrik Gunde – klaver Claus Waidtløw – tenorsaxofon Daniel Franck – bas Janus Templeton - trommer

Thon Partner Hotel Sorø, Abildvej 100, 4180 Sorø

Entré: 299,- / 599,-

Billetter med spisning (599,-: https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/12366/jazz-pa-thon-hotel-soro-med-gunde-waidtlow-quartet-tribute-to-oscar-peterson-stan-getz

For koncert billetter UDEN spisning (299,-) skriv en mail til soro@olavthon.dk

Ved denne koncert hylder to af danmarks bedste jazzmusikere, Henrik Gunde og Claus Waidtløw, to af jazzens helt store mestre og ikoner, nemlig Stan Getz og Oscar Peterson – og deres samarbejde på det fantastiske album Stan Getz and the Oscar Peterson trio fra 1958.

Tenorsaxofonisten Stan Getz og pianisten Oscar Peterson er to mastodonter og stilskabere, der begge har sat et kæmpe aftryk i jazzen.

Henrik Gunde er en af vores største hjemlige stjerner og med sit legende og virtuose spil, har han for længst manifesteret sig som en højt elsket pianist. Han er modtager af Ben Webster prisen og fast medlem af DR Bigband.

Claus Waidtløw er en af vores mest anerkendte saxofonister, med en række udgivelser bag sig, bl.a. det DMA vindende album Playhouse.
De 2 kapelmestre har et mangeårigt samarbejde bag sig, de kender hinanden ud og ind og når de mødes, får musikken og kreativiteten frie rammer.

Med sig har de stor groovende Daniel Franck på bas og altid velswingende Janus Templeton på trommer.

Glæd dig til en jazzaften fuld af spilleglæde, swing og virtuositet.


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.