Jazz, fis og ballade for børn

20. juli 2020 10.00

Jazz, fis og ballade for børn, Pojken Flensborg, klaver, og Jacob Venndt, bas og mundharmonika m.m.(begge er multiinstrumentalister)

Dianalund Bibliotek, Sømosevej 44, 4293 Dianalund

Entré: Gratis adgang

Jazz, fis og ballade for børn

Bibliotekerne i Sorø og Dianalund sætter herlig børnejazz på Jazzfestivalens program med koncerter mandag den 20. juli kl. 10.00 i Dianalund og samme dag kl. 12.30 i Sorø. Begge steder er der gratis adgang for børn (og for barnlige jazzsjæle, musikglade forældre m.fl.). Det er Flensborg/Venndt Duo, som kommer og optræder, og det bliver med garanti ikke kedeligt. Selvom både Pojken Flensborg og Jacob Venndt er højt uddannede og erfarne jazzmusikere med henholdvis klaver og bas som hovedinstrumenter, så forstår de at agere som charmerende komedianter i børnehøjde og kan spille på alt muligt, ja, de har sågar sat musik til en æblekage med flødeskum. Med deres muntre og spraglede lydunivers inddrager de publikum ved at trylle med tonerne på sjove instrumenter som mundharpe, kalimba, blokfløjte, klokkespil, melodika og sav! Musikken er billedskabende, fantasifuld og med humor i lange baner. Det er noget, der virkelig er egnet til at løfte humøret og motionere lattermusklerne.

Flensborg/Venndt-Duoen har eksisteret i mere end 15 år og spillet et utal af koncerter på skoler, i kirker og ved en række arrangementer. Inspirationen er hentet fra jazzhistoriens store komponister, men duoen trækker også på den klassiske musiktradition, folkemusikken, de store filmkomponister og den danske sang- og salmeskat.

Koncerterne i Dianalund og Sorø er kommet på programmet takket være de ekstraordinære midler, regeringen på grund af coronakrisen.har uddelt til bibliotekernes sommeraktiviteter.

Mandag 20. juli kl. 10.00

Børnejazz med Flensborg/Venndt Duo

Pojken Flensborg, klaver, og Jacob Venndt, bas og mundharmonika m.m.(begge er multiinstrumentalister)

Dianalund Bibliotek, Sømosevej 44, 4193 Dianalund

Fri entré


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.