Jazzens drømmepar spilller på Kragerup

28. juli 2022 13.30

Jazzens drømmepar spilller på Kragerup, Cæcilie Norby, vokal, og Lars Danielsson, bas.

Kragerup Gods, Kragerupgårdsvej 33, 4291 Ruds Vedby

Entré: 495 kr. incl. frokost

Jazzens drømmepar spilller på Kragerup

Cæcilie Norby og Lars Danielsson gæster Sorø Jazzfestivalen

Kragerup Gods præsenterer to af de mest populære og respekterede jazzmusikere i Europa ved en enestående frokostkoncert torsdag den 28. juli. Der venter et intimt, frugtbart og rørende musikalsk møde mellem en stor sangerinde og en fantastisk bassist og musiker. Det er danske Cæcilie Norby og svenske Lars Danielsson. De er i bogstaveligste forstand jazzens drømmepar – både på scenen og hjemme. De er gift med hinanden.

Cæcilie Norby er en af landets mest imponerende sangerinder. Fra sit gennembrud for godt 30 år siden med rock og pop i orkestre som ”Frontline” og ”OneTwo” har hun været på musikalske udflugter både til klassisk musik og navnlig jazzen, der så at sige er hendes musikalske modersmål. Det deler hun med sin mand, den svenske bassist Lars Danielsson. Deres eminente samarbejde dokumenteres i programmet ”Just the two of us”, som også er fastholdt på et populært allbum.

Allerede i halvfemserne blev Cæcilie Norby den første europæiske sangerinde, der opnåede kontrakt med legendariske Blue Note, hvilket bl.a. førte til samarbejde med verdensstjerner som Chick Corea og John Scofield. Også Lars Danielsson har gjort en stor international karriere i selskab med bl.a. musikere som Charles Lloyd, Mike Manieri og Brecker brødrene. Danielsson spiller bas med både fingre og bue. Han mestrer også cello og er desuden en fin guitarist. Cæcilie Norbys sang spænder fra det mest følsomme pianissimo til det kraftfulde ekspressive, og samtidig kan hun akkompagnere med diverse rytmisk percussion.

“Vi lytter til hinanden, reagerer på hinanden, læner os op ad hinanden, overrasker, overbeviser – og stjæler showet fra hinanden for i næste nu at være hinandens kulisse… og så lytter vi igen”, beskriver Cæcilie Norby samspillet.

 

Torsdag den 28. juli 2022 kl. 13.30

Cæcilie Norby (vokal) og Lars Danielsson (bas): Just the two of us

KRAGERUP GODS, Kragerupgårdsvej 33, 4291 Ruds Vedby

Entré: 495 kr. incl. frokostanretning

Reservation: info@kragerup.dk eller tlf. 58 26 12 50 – eller KLIK her for bestilling

 


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.