Jazzens univers med Bo Stief

06. maj 2024 19:00 - 21:00

Jazzens univers med Bo Stief, Bo Stief

Sorø Bibliotek, Storgade 7, 4180 Sorø

Entré: 50 kr

“Jazzens univers” – foredrag med Bo Stief på Sorø Bibliotek

Billetter: https://www.soroebib.dk/arrangementer/voksne/jazzens-univers-med-bo-stief

Vi åbner døren for alle der er nysgerrige på jazzens univers og som gerne vil høre om de største stjerner, de vildeste anekdoter og de bedste hits.

I jazzmusikken ligger en stor glæde, der kun kan forstås ved at opleve den. Det er en glæde, der strækker sig fra de tidlige dage på New Orleans’ gader til de moderne jazzscener i storbyer verden over. Og når man dykker ned i jazzens rige historie, opdager man ikke blot genialt musik, men også et væld af spændende anekdoter og historier.
Bassisten, komponisten, produceren, Bo Stief, er både en kender af jazzens historie, men er også selv en del af historien. Denne aften fører han an gennem jazzens højdepunkter og afstikkere og med sin bas og sine mange anekdoter fra et langt musikalsk liv, deler han sin store passion, musikeksempler og glæde til jazzen.
Bo Stief (f. 1946) begyndte sit musikalske liv som 17-årig på det legendariske spillested Montmartre. Han har spillet med nogle af vores allerstørste jazzstjerner, ex. spillede han med Miles David, Ben Webster og Alex Riel.
Så uanset om du er en inkarneret jazzentusiast eller en med spirende nysgerrighed, byder vi dig indenfor til en aften i jazzens tegn. Lad dig inspirere af jazzens historie og lad dig (for)føre af dens toneunivers.

Samme aften vil du kunne høre mere om programmet for Sorø Jazz’ festival 2024.


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.