Jesper Thilo på Kragerup Gods

01. marts 2020 13.00

Jesper Thilo på Kragerup Gods, Jesper Thilo, sax, Søren Kristiansen, klaver, Thomas Fonnesbæk, bas, og Janus Templeton, trommer.

Kragerup Gods, Kragerupgaardsvej 33, 4291 Ruds Vedby

Entré: 295 kr. incl. tapas

Tenorsaxofonisten Jesper Thilo er en af dansk jazz’ store skikkelser. Han kan kunsten at få en sal til at gynge. Og uanset hvor mange gange, man gennem årene har lagt ører til denne kunst, formår han at overraske med sit magtfulde spil. Søndag den 1. marts kl. 13.00 kommer han til Kragerup Gods med en eminent rytmegruppe bestående af Søren Kristiansen på klaver, Thomas Fonnesbæk på bas og Janus Templeton ved trommerne.

Jesper Thilo fik i tidernes morgen en klassisk konservatorie-uddannelse som klarinettist, men fra begyndelsen af 1960erne handlede det om tenorsaxofonen og jazzmusikken. Med sit magtfulde spil, der er inspireret af store swingkæmper som Ben Webster og Coleman Hawkins, har Thilo positioneret sig som en kolos i det europæiske jazzlandskab. Oprindelig kendt fra Arnvid Meyers Orkester, Danmarks Radios Big Band og diverse ensembler af national og international karakter, har Jesper Thilo i årevis udfoldet sig som solist og sat markante aftryk på dansk jazz med et tårnhøjt musikalsk niveau. Han var bl.a. den første til at modtage Ben Webster prisen i 1977.

Søndag 1. marts kl. 13.00

Jesper Thilo Kvartet: Jesper Thilo, sax, Søren Kristiansen, klaver, Thomas Fonnesbæk, bas, og Janus Templeton, trommer

Kragerup Gods, Kviestalden

Kragerupgaardsvej 33

4291 Ruds Vedby

Pris: 295 kr incl. Tapas

Reservation: info@kragerup.dk , telefon 5826 1250 eller HER:


< TILBAGEFØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.