Jysk jazz og boogie med evigt unge toner

28. juli 2021 16.00

Jysk jazz og boogie med evigt unge toner, Stig Fisker, trompet, guitar, banjo og vokal, Kim Jensen, klarinet, tenorsax og vokal, Nicolai Øgendahl Brandt, piano og vokal, Ivan Laugesen, kontrabas, og Heine Press Poulsen, trommer.

Kongsgaarden, Strandvejen 11, Vester Broby, 4180 Sorø

Entré: 175 kr.

Jysk jazz og boogie

med evigt unge toner

Det storswingende Creole Catz jazzband spiller i Kongsgaardens Svellehus

Jazzbyen Silkeborg med dens populære Riverboat Jazzfestival har fostret mange gode navne. Creole Catz jazzband er et af de bedste. Det består af fem herrer, som har rigtig godt fat i det jazzpublikum, som holder af New Orleans og boogierytmer. Deres opskrift er en blanding af ingredienser fra den swingende og evigt unge musik, som skabtes af de tre Louis’er: Louis Prima med den hæse stemme, Louis Jordan med sit crazy swingende jazzband og Louis Armstrong med den gyldne trompet. Creole Catz har et sikkert greb om om denne originale jazzstil, som de fremfører med flerstemmig sang, medrivende soli og solide rytmer. Deres repertoire omfatter også danske evergreens som ”Sidder på et værtshus” og ”Bel Ami”.

Creole Catz’ besætning består af Stig Fisker, trompet, guitar, banjo og vokal, Kim Jensen, klarinet, tenorsax og vokal, Nicolai Øgendahl Brandt, piano og vokal, Ivan Laugesen, kontrabas, og Heine Press Poulsen, trommer. Musikerne har stor erfaring ikke alene fra Silkeborg og andre jyske jazzfestivaler, men også fra den københavnske jazzfestival, hvor de er fast indslag i Nyhavn. Og så har de besøgt og spillet i New Orleans, hvor de fandt inspiration til deres medrivende glade jazz.

Onsdag 22. juli 2020 kl. 16.00:

Creole Catz: Stig Fisker, trompet, guitar, banjo og vokal, Kim Jensen, klarinet, tenorsax og vokal, Nicolai Øgendahl Brandt, piano og vokal, Ivan Laugesen, kontrabas, og Heine Press Poulsen, trommer.

Kongsgaarden, Strandvejen 11, Vester Broby, 4180 Sorø

Entré: 175 kr.

Reservation: tlf. 40 433 433, e-mail: bringgaard@c.dk, www.kongsgaardenbroby.dk


< TILBAGEFØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.