Køn kyndelmissejazz

28. januar 2023 19.00 + 20.00 + 21.00 (tre koncerter a 30 minutter)

Køn kyndelmissejazz, Michael Sunding, klaver, og Thomas Fonnesbæk, bas.

Victoria Teatret, Storgade 15, 4180 Sorø

Entré: 75 kr. (turpas) eller 100 kr. (ved indgangen)

Duo med klaver og kontrabas giver opvisning i et smukt harmonisk mix af egne kompositioner, salmer og andre gode melodier i jazzet og improviseret lys

Det bliver som en lysende fest for øregangene, når duoen Michal Sunding og Thomas Fonnesbæk byder på Kyndelmissejazz fra Victoria Teatrets scene. Tre gange samme aften (klokken 19, 20 og 21) spiller de en 30-minutters koncert med et overraskende repertoire af smukke melodier hentet fra Carl Nielsen, salmeskatten og egne kompositioner, fremført med jazz-nerve og krydret med improvisationer.

Pianisten Michael Sunding er en mangesidig erfaren musiker og sangskriver. I sin karriere har han både har spillet med pop-rock bandet Dr. Hook, gospelsangeren Etta Cameron, Kenn Lendings Bluesband og adskillige jazzbands, samtidig med at han i tyve år har undervist på Rytmekonservatoriet. Han er kendt for at smyge sig rundt i improvisationer og bevæge sig elegant omkring det oprindelige melodimateriale, hvad enten det er gamle salmer eller standardmelodier fra den store sangbog.

Til Kyndelmissekoncerten udfolder han sig i dialog med den mesterlige kontrabassist Thomas Fonnesbæk. Han er en af de flittigste og mest efterspurgte danske bassister og repræsenterer en ny generation i direkte linje fra legendariske danske bassister som Niels-Henning Ørsted-Pedersen og Bo Stief – som begge har været hans lærere. Thomas Fonnesbæk har spillet et utal af koncerter, vundet store hæderspriser og medvirket på mere end 100 albums. I Sorø har han tidligere optrådte med stjerner som Sinne Eeg, Jean-Pierre Como, Ole Kock-Hansen og Thomas Clausen.

 

Lørdag den 28. januar 2023 kl. 19.00, 20.00 og 21.00

På Kyndemisseaftenen spilles tre gange koncert af 30 minutters varighed.

Michael Sunding, klaver, og Thomas Fonnesbæk, bas: Kyndelmissekoncert, egne kompositioner, salmer og andre gode melodier i et jazzet og improviseret lys.

Victoria Teatret, Storgade 15, 4180 Sorø

Entré: Turpas (75 kr. i forsalg hos Victoria Teatret, Sorø og Dianalund biblioteker eller hos Sorø Kunstmuseum – eller 100 kr. på dagen). Obligatorisk adgangsbillet udleveres derefter foran Victoria Teatret.

 

 


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.