Kresten Osgood Solo

30. juli 2023 19.00

Kresten Osgood Solo, Kresten Osgood, Piano. [Free Jazz/ Avantgarde/Eksperimental]

Atelier Skoven, Næstvedvej 43, 4180 Sorø

Entré: Koncert 110 kr. Koncert & tapas 285 kr. (Tapas kl 18)

Kresten Osgood har høstet et hav af priser gennem årene, Ben Webster prisen i 2010, Jazzprisen 2018 for blot at nævne et par. Han har spillet med de tungeste i jazzen, fra Hugo Rasmussen, til Joshua Redman og Brad Mehldau.

Bedst kender vi Kresten Osgood bag trommerne i dynamisk, lun og vibrerende form, men når Atelier Skoven slår dørene op for årets sidste festivalkoncert, vil det være bag de sort-hvide tangenter vi finder ham.

Det vil være nyt og ukendt territorium for de fleste, og der venter os en spændende version af Osgood i Atelier Skoven. Osgood vil bl.a. fremføre musik og nye kompositioner, han har arbejdet på over den seneste tid. Kresten Osgood har udgivet sine klaverkompositioner på piano albummet ‘Og hvad er klokken’ (2013) og på ‘frimærkealbummet’ (2006). Kresten Osgood er desuden en storspillende funky hammondorganist.

Vi møder kontemporære legende eksperimenterende free jazz, ørerne skal åbne sig helt op, de skal på eventyr. Det bliver en intens og uforudsigelig aften i selskab med Kresten Osgood i Sønderskoven.
 

Søndag d. 30. juli 2023 kl. 19.00

Kresten Osgood

Atelier Skoven, Næstvedvej 43, 4180 Sorø

BILLETTER


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.