Lange musikalske rejser gør holdt på Tre Konger

30. juli 2022 19.00

Lange musikalske rejser gør holdt på Tre Konger, Christiana von Bülow – Saxofon/Fløjte, Caio Marcio Santos - Akustisk Guitar,og Morten Ankarfeldt – Kontrabas.

Café Tre Konger, Østergade 3, 4180 Sorø

Entré: 150 kr. (eller 399 kr. incl. 2-retters menu fra 17.30)

Lange musikalske rejser gør holdt på Tre Konger

En har været i Brasilien, en anden i USA og sammen præsterer de nu en smuk syntese af jazz og bossa i Sorø

Det er lyden af sprød akustisk guitar tilsat luftig fløjte og en dansende kontrabas, der er i vente på Café Tre Konger i Sorø lørdag aften den 30. juli, når Sorø Jazzfestivalen præsenterer trioen ”Ankarfeldt, Santos, von Bülow”. Den første, bassisten med fornavnet Morten, har i årevis valfartet til Brasilien, hvorfra han har hjembragt inspiration – og andenmanden, den eminente guitarist, der lyder fornavnene Caio Marcio. Den tredje er Christina. Hun spiller fløjte og saxofon og har også besøgt Brasilien, men inden da var hun på en lykkelig rejse til Malibu ved Los Angeles i USA. Her modtog hun i to måneder privatundervisning af Stan Getz, en af jazzens fineste saxofonister. Og netop den, som har haft den allerstørste succes nogensinde med at smelte den brasilianske musik sammen med jazzen. Det blev til bossaindspilninger, som strøg til tops på hitlisterne foran pop og rock!

Morten Ankarfeldt er en veletableret bassist på den danske jazzscene, kendt bl.a. for sit samarbejde med pianisten Morten Schantz og for sin hyldest til den afdøde kollega Hugo Rasmussen. Sideløbende har han på utallige rejser dyrket sin fascination af Brasilien. I Rio de Janeirio mødte han for mere end ti år siden guitaristen Caio Marcio Santos, der udmærker sig ved sin melodiske improvisation og sine smukke kompositioner. Han har indspillet adskillige albums og opnået flere Music Awards. Samarbejdet mellem Ankarfeldt og Santos udviklede sig til orkestret RioJAZZ4, hvor også Christina von Bülow kom med. Orkestret har i flere år turneret i Danmark og Brasilien.

Nu kommer chancen for i Café Tre Kongers intime omgivelser at opleve, hvordan de tre musikeres melodisk velklingende samspil forener jazzen, det nordiske og det latinamerikanske.

 

Lørdag 30. juli kl. 19.00

ANKARFELDT/SANTOS feat. CHRISTINA VON BÜLOW:

Christiana von Bülow – Saxofon/Fløjte, Caio Marcio Santos – Akustisk Guitar, og Morten Ankarfeldt – Kontrabas.

Café Tre Konger, Østergade 3, 4180 Sorø

Entré: 150 kr. eller 399 kr incl. 2-retters menu fra kl. 17.30 ?

Reservation: tlf. 5783 4114, e-mail: britt@cafetrekonger.dk

 


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.