Fra europas største jazzscener til Sorø kunstmuseum.

27. juli 2023 16.00

Fra europas største jazzscener til Sorø kunstmuseum., Lars Danielsson, bas og Grégory Privat, klaver. [New nordic/Wold Jazz/Modern Jazz]

Kunstmuseet, Storgade 9, 4180 Sorø

Entré: Alm. billet inkl. museums entré 235kr. Klubbillet inkl museumsentré 220kr

Lars Danielsson og Grégory Privat

Lars Danielsson: Kontrabas
Grégory Privat: Piano

Det bliver en koncert af den ypperste kaliber vi skal nyde, når Lars Danielsson og Grégory Privat indtager Sorø Jazzfestival til sommer. Direkte fra verdens største jazzscener, lander duoen på Sorø Kunstmuseum, hvor de giver en yderst sjælden intimkoncert.
‘Vores liv skaber poesi’ siger Lars Danielsson og poesi er hvad vi skal lytte til når duoen sammen bevæger sig ind i et helt særligt musisk rum af fintvævede toner. En nordisk klang er kernen i værket, men herudfra rejser vi til Mellemøsten, Balkanlandene og syden og tilbage til norden.
Grégory Privat (Martinique), bosat i Frankrig, er en af den europæiske jazzscenes absolut største stjerneskud. Herboende svenske Lars Danielson er allerede en veletableret stjerne på jazzens himmel, højt anerkendt som både bassist, cellist og komponist. Sammen spiller de i Lars Danielssons Liberetto Quartet og det er musik komponeret af Lars Danielsson bla. fra Liberetto III vi skal nyde på Sorø Jazzfestival i år. Velkommen til en stor musikalsk oplevelse.

 

Torsdag d. 27. juli 2023 kl. 16.00

Lars Danielsson og Gregory Privat.

SORØ KUNSTMUSEUM, Storgade 9, 4180 Sorø

Billetter


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.