MALENE MORTENSEN PÅ SCENEN

26. juli 2019 13.00

MALENE MORTENSEN PÅ SCENEN, Malene Mortensen, vokal, Ole Kock Hansen klaver, Anders Fjeldsted, bas, og Snorre Kirk, trommer

Kragerup Gods, Kragerupgaardsvej 33, 4291 Ruds Vedby

Entré: 195 kr.

 

Malene Mortensen er igen på scenen med danske sange

På Kragerup Gods præsenterer sangerinden klassiske danske sange sammen med jazzpianisten Ole Kock Hansen

Der er sket meget, siden Malene Mortensen blev landskendt som vinder af Melodi Grand Prix. Hun har siden gjort sig med adskillige af de store stjerner i dansk og amerikansk jazz, indspillet 11 albums og givet mere end 1500 koncerter i Europa og USA. Og så forsvandt hun fra scenen for et par år siden! Hun blev gravid og gik på lykkelig barsel (det blev en søn). Nu er hun tilbage og helt aktuel, for i foråret udsendte hun sit nye come-back album “At elske er at leve” med sange på dansk af Kai Normann Andersen. Det passer perfekt til årets Sorø-dogme om jazz på dansk. Og det er opskriften på den bemærkelsesværdige koncert, hun giver på Kragerup Gods fredag den 26. juli kl. 13.00.

Koncerten byder på sange fra perioden 1932 til 1951, hentet fra den tidløse skat af Kai Normann Andersens populære melodier, som gennem generationer har vist sig uforglemmelige. Desuden har Malene Mortensen sammen med sin pianist Ole Kock Hansen nyskrevet et nummer. I kvartetten medvirker endvidere bassisten Anders Fjeldsted og trommeslageren Snorre Kirk.

At synge på dansk er i jazzen en tiltagende tendens efter mange år, hvor alle så godt som udelukkende har brugt engelsk. Før Malene Mortensen i år udsendte sit ny album med danske sange, havde hun faktisk ikke indspillet noget på modersmålet, siden hun som barn var med i Musikkonservatoriets børnekor – og så da hun som 20-årig i 2002 vandt Melodi Grand Prix med ”Vis mig hvem du er”! Men nu har hun taget den danske sang på sit program i nært samarbejde med den fremragende jazzpianist Ole Kock Hansen. Han er en hengiven akkompagnatør, forankret i traditionen og i stand til at gøre musikken så tidløs og spændstig, at det perfekt understøtter Malenes fraseringer.

Fredag 26. juli kl. 13.00

Malene Mortensen kvartet: Malene Mortensen, vokal, Ole Kock Hansen klaver, Anders Fjeldsted, bas, og Snorre Kirk, trommer

KRAGERUP GODS, Kragerupgaardsvej 33, 4291 Ruds Vedby

Entré: 195 kr.

Reservation: info@kragerup.dk eller tlf. 58 26 12 50

www.kragerup.dk


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.