Martini på dansk i Krebshuset

27. juli 2019 19.00

Martini på dansk i Krebshuset, Kira Martini, vokal, Pelle von Bülow, guitar, Anton Boisen Langebæk, bas, og Morten Ærø, trommer

Krebshuset, Ringstedvej 87, 4180 Sorø

Entré: 175 kr. (+ menutilbud for 199 kr)

 

Martini på dansk

Sangerinden Kira Martini serverer boblende jazz med både klassiskere og nye numre på dansk

I Krebshuset bydes lørdag aften den 27. juli på en omgang boblende jazz på dansk. Det er Jazzsangerinden Kira Martini, som i skatkisten af danske sange har fundet både klassikere og glemte perler, som støves af og indhylles i jazzens finurlige univers. Hun sætter også nye melodier og enkelte egne kompostioner på programmet.

34-årige Kira Martini berømmes for særlige evne til at formidle musikken med nærvær, personlighed og hjerte. Hun har markeret sig stærkt på danske og udenlandske jazzscener siden hun for seks år siden dannede det opsigtsvækkende orkester ”Martini’s”. Med sig i det festlige 7-mandsband havde hun dengang to berømte jazzveteraner, der kunne have været hendes bedstefædre, nemlig ”Nulle” (Elith Nykjær) og ”Fessor” (Ole Lindgreen). Til efteråret udkommer i øvrigt det tredje album med Martini’s bandet.

Til koncerten på Krebshuset har Kira Martini vendt sig i modsat retning og inviteret purunge musikere med. På guitar er det Pelle von Bülow, barnebarn af den banebrydende guitarist Fritz von Bülow (og søn af den ikke mindre berømte saxofonist Christina von Bülow). Pelle har med raketfart sat sit præg på den danske jazzscene og er hurtigt blevet en særdeles efterspurgt musiker. På bas er det den jævnaldrende Anton Boisen Langebæk. Han er nyuddannet fra Odense Konservatorium og allerede fuldt beskæftiget i flere konstellationer indenfor jazz og soul. På trommer medvirker Morten Ærø, som udover at spille med Kira også er med i blandt andet Six CIty Stompers og Jan Harbeck Quartet.

Lørdag den 27. juli kl. 19.00.

Martini på dansk: Kira Martini, vokal, Pelle von Bülow, guitar, Anton Boisen Langebæk, bas, og Morten Ærø, trommer

KREBSHUSET, Ringstedvej 87, 4180 Sorø

Entré: 175 kr. – menutilbud 199 kr. for 3-retters menu, hvor man både kan vælge fra det danske og det thailandske køkken

Reservation: tlf. 5782 0181, email@krebshuset.dk


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.