Mit hjertes café flytter ind på Parnas

24. juli 2022 14.00

Mit hjertes café flytter ind på Parnas, Cathrine Legardh, vokal, Jacob Christoffersen, klaver, Jesper Thorn, bas, og Claus Waidtløv, saxofon

Parnas, Parnasvej 21, 4180 Sorø

Entré: 150 kr. eller 345 kr. incl. frokost fra 12.00

Mit hjertes café flytter ind på Parnas

Jazzsangerinden Cathrine Legardh synger Tove Ditlevsens lyrik

Forfatterinden Tove Ditlevsen (1917-76) skrev mange rimede digte, som gennem årene har appelleret til musikere og sangsolister. Klassiske stjerner som Jussi Björling og Anne Sofie von Otter har indspillet Ditlevsens lyrik og DR Pigekoret har indstuderet en udgave. Også til jazzen har Tove Ditlevsen fundet vej. Jazzsangerinden Cathrine Legardh har foretaget en musikalsk bearbejdelse af Tove Ditlevsens lyrik og sat musik til fire digtsamlinger: Lille verden, Pigesind, Kvindesind og Blinkende lygter. Programmet har fået titlen ”I mit hjertes café” og præsenteres på restaurant Parnas søndag eftermiddag den 24. juli. Cathrine Legardh fremfører de litterært inspirerede kompositioner med sin kvartet, der består af saxofonisten Claus Waidtløw, pianisten Jacob Chrisstofferen og bassisten Jesper Thorn.

Cathrine Legardh, 48 år, har gennem årene opnået solid succes med sine milde og inderlige fortolkninger af både jazzstandards og viser. Hun er uddannet skolelærer, men forlod for 15 år siden det faste job for at hellige sig sin musikkarriere. Den bragte hende store internationale opgaver med optræden så langt borte som i Kina. Hendes hjerte forblev dog i Skandinavien, hvor hun ikke mindst har fået succes med sin tolkning af svenske Monica Zetterlunds repertoire og et samarbejde med den islandske saxofonist Sigurdur Flosason, der indbragte musikpriser både i Danmark og Island.

 

Søndag 24. juli kl 14.00

I mit hjertes café : Cathrine Legardh, vokal, Jacob Christoffersen, klaver, Jesper Thorn, bas, og Claus Waidtløv, saxofon.

Kl. 13.45 Litterær introduktion til Tove Ditlevsen, af bibliotikar Randi Drejsig Petersen.

PARNAS, Parnasvej 21, 4180 Sorø

Entré: 345 kr. incl. frokost fra kl. 12.00 / evt. ledige plads: 150 kr. i døren excl. spisning

Reservation: www.parnas.dk eller tlf. 23 87 83 87, parnashuset@parnas.dk eller link:

https://parnas.dk/produkt/24-juli-cathrine-legardh-soroe-jazz-festival/

 

 

 


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.