Nana Rashid Kvartet

25. juli 2023 19.00

Nana Rashid Kvartet, Nana Rashid, vokal, Benjamin Nørholm, klaver, Martin Brunbjerg, bas og Lasse Jacobsen, trommer. [Vokaljazz /Blues Jazz]

Café Trekonger, Østergade 3, 4180 Sorø

Entré: 150 kr koncert. Tapas og koncert 309 kr. Billet og reservation tlf. 57834114

En spændende sangerinde kommer til Trekonger.

Det er en ung men stærk og tidsløs stemme der bor i Rashid. Tanken ledes hen mod Nina Simone når den dybe melodiske stemme vugger ind over rummet med en inderlig og rå oprigtighed.
Om Nana Rashids debutalbum ‘Music for Betty’ der udkom i foråret 2023, skrev Gaffa: “Derfor – og som følge af det generelt gennemgående høje niveau – vil jeg vove at kalde Music for Betty et af de absolut bedste danske vokaljazz-debutalbum i flere år.”
Rashid er stærkt flankeret af Benjamin Nørholm Jacobsen på piano, Martin Brunbjerg Rasmussen og Lasse Jacobsen på trommer. Sammen danner de tre musikere den nye spændende gruppe ‘Little North’ der kendetegnes ved ny nordisk minimalisme.
Fløjlsblød melankoli og dybde, det er tid til at turde skue indad og lade sig forføre ind i et andet rum uden tid og væk fra hverdagens trængsel sammen med Nana Rashid.
‘Er det virkeligt muligt, at der findes et så stort et uopdaget talent i jazzen?’ – Jazznyt

Nana Rashid (vokal) Benjamin Nørholm Jacobsen (piano) Martin Brunbjerg Rasmussen (bas), Lasse Jacobsen (trommer)

 

Tirsdag d. 25. juli kl. 19.00

Selve koncerten starter kl. 19.00, men fra kl. 18.00 vil det være muligt at nyde cafeens lækre tapasplatte der består af:
Oliven, tomat tapenade, hjemmelavede mini forårsruller m/grøntsager, chorizopølse, serranoskinke, ost m/frugt samt hjemmebagt brød.

Reservation: tlf. 57 83 41 14, e-mail: britt@cafetrekonger.dk


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.