Nye Jazzsalmer i Munke Bjergby

22. juli 2019 16.00

Nye Jazzsalmer i Munke Bjergby, Regitze Glenthøj, vokal, Mads Granum, piano, Thomas Ovesen, bas, og Ricco Victor, trommer.

Munke Bjergby kirke, Kirkebakkevej 26, 4190 Munke Bjergby

Entré: 100 kr.

Nye jazzsalmer i Munke Bjergby

Regitze Glenthøj synger jazzpianisten Mads Granums salmer med tekster af nyere danske salmedigtere

Danske salmer af forfattere som Johannes Møllehave, Lisbeth Smedegaard Andersen, Holger Lissner, Iben Krogsdal og Simon Grotrian er på repertoiret, når jazzpianisten Mads Granum giver koncert i Munke Bjergby kirke mandag den 22. juli kl. 16.00. Granum har komponeret nye melodier til salmerne, som fremføres af sangerinden Regitze Glenthøj akkompagneret af Mads Granum selv på klaver, Thomas Ovesen på bas og Ricco Victor på trommer.

Mads Granum har med sine jazzfortolkninger af salmer opnået stor succes og turneret flittigt med sin kvartet. Hans evner inden for rytmisk musik har sammen med hans særegne salmeforståelse ført ham til en position som en af landets betydeligste inden for sin genre. Det er blevet til flere hundrede velbesøgte koncerter i danske og udenlandske kirker. Foruden jazzklaver spiller Mads Granum rytmisk kirkeorgel. Hans jazz-orgelstykker er blevet spillet i USA, Australien, New Zealand og Europa, og flere af hans nye salmer er med i de nye salmebogstillæg.

Siden 2015 har Regitze Glenthøj været gruppens sangerinde. Hun er uddannet på Det Danske Musicalakademi, var i 12 år med i DR Pigekoret og har bl.a. spillet med i The Sound of Music på Det Ny Teater. Hendes karriere rækker også ind i klassisk og populærmusik – ligesom Granum selv, der bl.a. har spillet med Odense Symfoniorkester og i forestillinger med Linie 3. Han er samtidig organist ved Lindevang kirke på Frederiksberg.

Mandag 22. juli kl. 16.00:

Mads Granum Kvartet spiller jazzsalmer: Regitze Glenthøj, vokal, Mads Granum, piano, Thomas Ovesen, bas, og Ricco Victor, trommer.

Munke Bjergby Kirke, Kirkebakkevej 26, 4190 Munke Bjergby

Entré: 100 kr.

Reservation: tlf. 5780 7116, e-mail: kfo@km.dk

NB: Begrænset plads i kirken, så reservation tilrådes.


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.