Oh People

26. juli 2023 19.00

Oh People, Jonas Due, Trompet, Lasse Mørck, Kontrabas, Henrik Holst, Trommer, Casper Christensen, Guitar, Andreas Toftemark, Saxofon. [Swing/Hardbob/Traditional]

Atelier Skoven, Næstvedvej 43, 4180 Sorø

Entré: Koncert 150 kr. Tapas & koncert 325 kr (tapas kl 18)

Lad tåen vippe og hjertet sitre. Oh People er swingin’ tippin’ shaking’.
I lyd er Oh People forankret i de helt store klassikere som Mingus, Ellington og Jazz Messengers, men de har deres helt egen utrolig levende og dynamiske fundament. På en og samme tid er man i fortid og nutid.
Kvaliteten er helt i top, kvintettens musikere har alle solid succes trods deres unge alder. Jonas Due står i spidsen for den nye fremadstormende gruppe Ototoo, Lasse Mørck har blandt andet modtaget både Jazznyt Prisen 2017 og blev kåret til Årets Unge Jazzkomponist 2018. Henrik Holst styrer kvintetten trygt og med stor rytmisk dynamik. Guitaristen Casper Christensen fik i 2018 tildelt prisen ‘årets fynske jazztalent’ og Andreas Toftemark har allerede verden som scene hvor han bla. har slået sine folder på New Yorks jazzklubber.
Sammen danner de en helt ny sprød lyd som er medrivende og levende. Velkommen til en eventyrlig jazzaften i Atelier Skovens smukke rammer.
 

Onsdag d. 26. juli 2023 kl. 19.00

Oh People

Atelier Skoven, Næstvedvej 43, 4180 Sorø

BILLETTER


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.