Peter Rosendal Kvartet

17. juli 2024 14:00

Peter Rosendal Kvartet, Peter Rosendal, piano - Cecilie Strange, saxofon - Maj Berit Guassora trompet - Graig Earle, bas

Hørhaven, Hørhavevej 1, 4250 Fuglebjerg

New Age Jazz, Freejazz

Koncerten i den smukke Hørhave er til musiknørden, til den følsomme sjæl, til naturelskeren, til den der vil udfordres på hvad jazz også er. Vi skal opleve en vanvittig smuk intimkoncert med Peter Rosendal hvor kvartetten vil præsenterer musik fra Rosendals sidste anmelderroste plade ‘Vejviser’ som du måske har læst om i Politikken, eller på flere danske og europæiske jazzsites.

Da Peter Rosendal læste, at fuglebestanden er halveret i Danmark, tog han sin mikrofon og bevægede sig ind i naturens lyde, Albummet Vejviser er resultatet af mødet mellem Peter Rosendal, solsorten, klokkefrøen, regnens hvisken og vibens skrig. Naturen er blevet bejælet gennem Peter Rosendal og resultatet er enestående og et stykke musikhistorie der giver stof til eftertanke.

Det er musik, der fylder lungerne med rolige dybe åndedræt, som et ekko fra en sommerfugl. Det kan være lyrisk og let men også dystert mørkt og fredfyldt. Det flyder i en blanding af New Age Jazz og Freejazz. Man kan spidse ørerne og lade det musikalske indtryk glide gennem kroppen som en mindfull balsam.

Hvor bedre kan man opleve Peter Rosendals naturjazz, end på det smukke gamle Hindsberg flygel, i den økologiske Hørhave, der er dyrker klimavenlig permakultur og har biodiversitet og dyrevelfærd i fokus?

Velkommen til en magisk eftermiddag i naturens og jazzens tegn.


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.