Internationalt anerkendte og prisvindende duo på Comwell

27. juli 2023 kl 21.00

Internationalt anerkendte og prisvindende duo på Comwell, Sinne Eeg, vokal og Jacob Christoffersen, klaver. [Swing/Mainstream/Vokal]

Comwell, Abildvej 100, 4180 Sorø

Entré: kr. 499,- incl. 3-retters middag (Middag serveres kl 18)

Comwell Sorø

Lad jazzens rytmer og sommerens varme omfavne dig denne skønne sommeraften i juli. Kom og oplev den talentfulde Sinne Eeg & Jacob Christoffersen duo, når de gæster Comwell Sorø og giver en smuk, uforglemmelig jazzkoncert. På aftenen vil du desuden blive forkælet med en lækker 3-retters middag, hvor Comwells køkkenchef har sammensat den skønneste sommer menu til denne musikalske, danske sommeraften.

Den internationalt anerkendte Sinne Eeg er blandt Skandinaviens største jazzvokalister. Overalt hvor den danske sangstjerne optræder, fascineres publikum af hendes smukke klang, stærke præsens og eminente scatsang. Hun har modtaget adskillige anerkendelser, og sunget med amerikanske jazz ikoner som Larry Goldings samt optrådt på flere legendariske jazzklubber som Green Mill i Chicago, Cotton Club i Tokyo og Birdland i New York.

Jacob Christoffersen har været Sinnes faste pianist siden 2009 og turneret med hende over hele verden, især i USA, Japan og Europa. Den prisvindende tangent virtuos har hele paletten, og ikke overraskende er den charmerende dansker en af Skandinaviens mest efterspurgte pianister.

Efter utallige koncerter over hele verden har Sinne Eeg & Jacob Christoffersen duo nået et bemærkelsesværdigt højt præstationsniveau med en næsten telepatisk, intern forståelse. En koncert med Eeg & Christoffersen er din chance for at komme helt tæt på to eminente jazzmusikere og opleve en smuk blanding af jazz standarder og Sinne Eeg´s egne kompositioner.

 

Torsdag d. 27. juli 2023 kl. 18.00

Sinne Eeg og Jacob Christoffersen duo.

COMWELL, Abildvej 100, 4180 Sorø

Pris (incl. 3-retters middag): 499,-
Billetter

Pris uden middag (kun koncert kl. 21): Bestilles via mail til hotel.soro@comwell.com


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.