Smag På Dig Selv

26. juli 2023 11.00

Smag På Dig Selv, Albert Holberg, trommer, Thorbjørn Øllgaard, barytonsax, Oliver Lauridsen, tenorsax [Punkjazz/Nyjazz/Børn/Unge]

Biblioteksgården, Sorø Bibliotek, Storgade 7, 4180

Entré: 25 kr

Under DMA i jazz optrådte Smag På Dig Selv i Århus Musikhus, alle sad vi i mørket helt på kanten af vores stole, og kunne vi danse, havde vi nok gjort det. Nu kommer Smag På Dig Selv til Sorø, og det bliver vildt kan vi love. Koncerten er for børn og unge, men snyd ikke jer selv for at danse med, kære forældre. Alle der elsker en vild utæmmet saxofon og balstyrisk jazz på kanten -køb billet nu- og vær klar til at blive taget på en rejse udi ny punk jazz’n’bass.
En trommeslager og to saxofonister. Så simpel er opskriften på et af nordens vildeste live-bands. Det smager af punk, det smager af jazz, også lidt af pop, hip-hop, afro-beat og måske noget 90’er- dance. Christianshavner-trioen Smag På Dig Selv er indbegrebet af instrumental eufori – farlig, fremadstormende, forførende og fri. Foruden deres utrættelige techno-inspirerede energi, har de gjort sig bemærket med brugen af alt fra nordisk strubesang, digtoplæsninger og industrielle rekvisitter på scenen.

Billetter


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.