SNORRE KIRK EUROPEAN QUARTET

03. februar 2024 14.00

SNORRE KIRK EUROPEAN QUARTET, GIACOMO SMITH (AS, CL) | JOE WEBB (P) | ANDERS FJELDSTED (B) | SNORRE KIRK (DR)

Sorø Kunstmuseum, Storgade 9, 4180 Sorø

“Snorre Kirk, the joy of classic jazz”  Le Monde (FR)

“..impossible to resist..as good, or even better, than the American orchestras playing this timeless music today”  JazzMagazine (FR)

“..an’Ellington-great grandson’….refined, elegant and mightily swinging”  JazzThing (DE)

Med et stjernespækket orkester bestående af personlige og karakteristiske solister, og med et højst originalt repertoire hvor spilleglæde, nærvær og ikke mindst swing er i højsædet, har trommeslageren og komponisten Snorre Kirk på rekordtid formået at gøre sit orkester til et af de mest efterspurgte i både ind- og udland, med syv anmelderoste album i bagagen og optrædener på verdens førende jazzfestivaler. Solidt forankret i traditionen, men med blikket fast rettet mod fremtiden, er dette et stærkt bud på hvordan den klassiske jazz kan lyde i 2023 – tidløs musik, der aldrig går af mode, og musik der altid mødes af det samme glade brøl fra publikum, uanset hvor i verden orkesteret befinder sig.

Med denne internationale kvartet træder Snorre Kirk ind i en ny og spændende fase som kapelmester. Den italiensk-amerikanske altsaxofonist og klarinettist Giacomo Smith har i en årrække haft base i London, hvor han har gjort sig bemærket som en af de markante skikkelser på den Britiske jazzscene, både som primus motor i det succesfulde orkester Kansas Smitty’s, samt som solist med alt og alle fra Jamie Cullum til Wynton Marsalis. Fra det samme kreative miljø i den britiske hovedstad finder vi også pianisten Joe Webb, der med sit yderst virtuose spil og historiske overblik betragtes som værende en af Englands helt store fremadstormende klaverstjerner.

Med bassisten Anders Fjeldsted til at fuldende kvartetten, vil vi her få mulighed for at opleve hvordan den klassiske jazz kan lyde i 2024 på begge sider af kanalen!

BILLETTER

Connect:
FACEBOOK
INSTAGRAM
WEB


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.