Snorre Kirk Trio SWING SWING SWING

16. juli 2024 11:00 - 12:00

Snorre Kirk Trio SWING SWING SWING, Magnus Hjorth (p) | Anders Fjeldsted (b) | Snorre Kirk (tr)

Grøn Scene, Sorø Bibliotek, Storgade 7, 4180 Sorø
Vi går indenfor på kunstmuseet i tilfælde af regn.

Entré: 25,-

Billetter á 25,- kr kan købes her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/eky0pw5wwe

“Swingjazz kan være svært at formidle videre, men Snorre Kirk trio gjorde det på en meget troværdig måde. De var tro mod genren, men samtidigt skabte de en “magnetisme” i forhold til at fange børnenes opmærksomhed.” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vibeholmskolen, Ishøj

Hvad betyder det nu egentlig, når vi siger, at noget swinger? Og hvad i alverden har det mon med biler at gøre? 

Den prisvindende trommeslager og komponist Snorre Kirk byder sammen med sin swingende trio på jazz i øjenhøjde, hvor spilleglæde og samarbejde er i højsædet. 

Målet er at give de yngste lyttere en spændende og anderledes musikalsk oplevelse, hvor de løbende inddrages med indspark, sang og klap. En koncert hvor alle kan være med, og som giver et godt indblik i, hvorfor det er så fedt at spille sammen, og at jazz i virkeligheden sagtens kan være mere sjovt end svært!

Tirsdag den 16. juli kan du og dine børn få lov at opleve hvordan det lyder når musikken rigtig SWINGER, for da er vi så heldige at Snorre Kirk Trio kommer forbi Grøn Scene foran Sorø Bibliotek og spiller koncert for alle børn (og voksne) under Sorø Jazzfestival 2024.

Koncerten starter kl 11 og varer ca. en time.

“Snorre Kirk Trio var fantastiske til at formidle swing jazzen. Eleverne var med hele vejen, og efterfølgende var de også meget begejstrede for koncerten. Musikerne var yderst sympatiske, og jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger.” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hastrupskolen, Køge


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.