Soul og cubanske rytmer

26. juli 2019 20.00

Soul og cubanske rytmer, Søren Baun, vokal og klaver, Jakob Dinesen, tenorsax, Matthias Petri, bas, Ayi Solomon, percussion, og Mikkel Schnettler, percussion.

Kulturcafé Ludvig, Ingemannsvej 5, 4180 Sorø

Entré: 125 kr.

Soul og cubanske rytmer med congas og koklokker

Den 40-årige pianist, sanger og arrangør Søren Baun Jeppesen brænder for god håndspillet musik med soul, nerve og sammenspil – og er særlig glad for meget af det, der skete før computeren blev opfundet! Det er således akustisk jazz med nærvær, nerve og dynamik, han præsenterer på Kulturcafé Ludvigs scene fredag aften den 26. juli. Foruden Søren Bauns egen sangstemme og klaver består bandet af en tenorsaxofon, en kontrabas og to gange diverse trommer. Disse instrumenter håndteres af Jakob Dinesen, Matthias Petri, Ayi Solomon og Mikkel Schnettler.

Koncerttitlen er ”Acoustic Lounge”. Bandet spiller jazz, soul og latin med rytmer, der går i ben og hjerte. Desuden synger Søren Baun selv, overvejende på engelsk, men har lovet også at give en prøve på modersmålet i respekt for Sorø Jazzfestivalens dogme om ”sang på dansk”. Acoustic Lounge blev dannet for mere end ti år siden ud fra et ønske om at skabe et orkester, der er baseret på ”percussion” fremfor trommesæt. I Acoustic Lounge er percussion ikke bare et ekstra musikalsk ‘krydderi’, men både sovsen og kartoflerne. Orkestrets to percussionister danner grundkernen i lyden og er dermed en uundværlig del af den musikalske helhed. Søren Baun karakteriserer selv Acoustic Lounge som ”en kamæleon, der skifter farve i løbet af en koncert: groovy soulsange med cajon, brasiliansk bossanova med pandeiro, afro-jazz med congas og koklokker.”

Kl. 20.00: Acoustic Lounge: Søren Baun, vokal og klaver, Jakob Dinesen, tenorsax, Matthias Petri, bas, Ayi Solomon, percussion, og Mikkel Schnettler, percussion.

Kulturcafé Ludvig, Ingemannsvej 5, 4180 Sorø

Entré: 125 kr.

Reservation: Ticketmaster

 


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.