Sprællevende blæsere

24. juli 2019 20.00

Sprællevende blæsere, Linnéa Villén, fløjte, Søren-Filip Hansen, klarinet, Lars Mathiesen, fagot, Thorbjørn Gram, horn, og Birgitte Lindum, obo.

Vesthhuset, Frederiksbergvej 22, 4180 Sorø

Entré: 150 kr.

Sprællevende blæsere

Klassisk blæserkvintet er den klassiske musikfestivals bidrag til jazzfestivalen

Jazz møder klassisk er blevet et fast indslag i Sorø Jazzfestivalen. I år præsenterer festivalen Klassisk i Sorø blæserkvintetten Opus Zoo til en koncert på Vesthhuset. Det er en fast sammentømret guppe af fremragende klassiske musikere, som med præcision og humor fremfører et program af komponister i begge lejre. Der bydes for eksempel på George Gershwin og Astor Piazzolla side om side med Samuel Barber og Luciano Berio.

Opus Zoo blev dannet i efteråret 2013 og har base i København. Kvintetten består af Linnea Villén, fløjte, Birgitte Lindum, obo, Søren-Filip Brix Hansen, klarinet, Lars Mathiesen, fagot og Thorbjørn Gram, horn. Det er professionelle klassiske musikere, som alle har markeret sig flot i det klassiske, danske musikliv. Kvintetten har et bredt repertoire og har spillet koncerter i hele Danmark, både traditionelle koncerter i musikforeninger og kirker samt over 50 skolekoncerter.

Mens Sorø Jazzfestivalen er koncentreret på en enkelt uge med flere daglige koncerter, er festivalen ”Klassisk i Sorø” spredt ud over en længere periode, nemlig fra 3. juli til 25. august med i alt ni koncerter, hvoraf Opus Zoo midt i jazzugen er den ene.

Onsdag den 24. juli kl. 20.00

Opus Zoo blæserkvintet: Linnéa Villén, fløjte, Søren-Filip Hansen, klarinet, Lars Mathiesen, fagot, Thorbjørn Gram, horn, og Birgitte Lindum, obo.

Vesthhuset, Frederiksbergvej 22, 4180 Sorø

arrangeret af Sorø klassisk musikfestival

Entré: 150 kr.

Reservation: www.ticketmaster.dk  KLIK HER


< TILBAGEFØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.