Superswing med store solister

24. juli 2020 13.00

Superswing med store solister, Anna Pauline Andersson, sang, Jesper Thilo, sax, Lea Nielsen, trombone/flygelhorn, Ulf Johansson Werre, piano/trombone, John Riedel, trommer, Lasse Lundstrøm, bas, og Niels Abild, klarinet/sax.

Victoria Teatret, Storgade 15, 4180 Sorø

Entré: 300 kr.

Superswing med store solister

Victoria arrangerer middagskoncert med Kansas City Stompers udvidet med Jesper Thilo og to solister fra Sverige

Der er ingen tvivl om professionalismen, det sikkert swingende sammenspil og det fine humør, når Kansas City Stompers går på scenen for at give koncert i Victoria fredag den 24. juli klokken 13.00. Det er verdens ældste jazzband, som har spillet uafbrudt siden 1951 under den ukuelige 81-årige Niels Abilds energiske ledelse. Så godt som alle Danmarks mest kendte jazzmusikere har gennem tiderne været med i bandet, og Abild kan stadig hive nye kaniner op af hatten. Til Sorø-koncerten er orkestret således ikke alene udvidet med den danske jazzscenes saxofon-nestor Jesper Thilo, men har samtidig to fornemme svenske solister med: Sangerinden Anna Pauline Andersson og pianisten, trombonisten og sangeren Ulf Johansson Werre.

Anna Pauline Andersson fra Kalmar er en af Sveriges mest efterspurgte sangerinder og er belønnet med flere af Sveriges fineste musikpriser, bl.a. ”Gyllene Skivan” og ”Reimars Kunstpris”. Hun er stærkt inspireret af Ella Fitzgerald og har optrådt med bl.a. Siw Malmqvist og Svante Thuresson. Hun har turneret i USA, Spanien og Tyskland, og ofte har hun også krydset Øresund, bl.a. for at synge Grethe Ingemanns sange ved en mindekoncert sammen med Papa Bues Orkester og for at optræde med Jesper Thilo og Kansas City Stompers.

Ulf Johansson Werre kommer flyvende fra Uppsala i det nordlige Sverige, hvor han er professor i piano ved byens Universitet. Han er et musikalsk unikum, der kan spille klaver som Oscar Peterson, har opnået kåring som Europas bedste trombonist og samtidig er en gudbenådet entertainer. Han er en meget eftertragtet solist både i Europa og USA, hvor han bl.a. har spillet med Benny Goodmans orkester.

Det er tredje gang (siden 2013) Kansas City Stompers gæster Sorø Jazzfestivalen. Det populære orkester er kendt og elsket for sin overlegent swingende og imødekommende stil, der befinder sig i grænselandet mellem traditionel jazz og swing, krydret med elementer af andre genrer. “Vores repertoire er en verdensomrejse i rytmisk musik,” fastslår kapelmester Niels Abild kort og godt.

Fredag 24. juli Kl. 13.00:

Kansas City Stompers : Anna Pauline Andersson, sang, Jesper Thilo, sax, Lea Nielsen, trombone/flygelhorn, Ulf Johansson Werre, piano/trombone, John Riedel, trommer, Lasse Lundstrøm, bas, og Niels Abild, klarinet/sax.

Victoria Teatret, Storgade 15. 4180 Sorø

Entré: 300 kr. Forhøjet pris p.g.a. corona-restriktioner, der tvinger teatret til at halvere antallet af pladser, så der maksimalt kan lukkes 90 tilhørere ind (en for hver to kvadratmeter gulvplads!) – flest hvis man kan sidde ved sammenhængende sæder. Det er tilladt, når man med myndighedernes ord ”i forvejen har tæt kontakt til hinanden og normalt ses på tilsvarende vis, det kan det fx være medlemmer af samme husstand og tilsvarende nære kontakter, fx kærester m.v.” Det henstilles derfor, at ægtefæller, kærester, familier og nære venner m.v. reserverer samlet og samtidig – ikke hver for sig!

Reservation: victoriateatret.dk


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.