Superswing med store solister

24. juli 2020 13.00

Superswing med store solister, Vismaya Ingrid Hagelberg, sang, Jesper Thilo, sax, Lea Nielsen, trombone/flygelhorn, Ulf Johansson Werre, piano/trombone, John Riedel, trommer, Lasse Lundstrøm, bas, og Niels Abild, klarinet/sax.

Victoria Teatret, Storgade 15, 4180 Sorø

Entré: 250 kr.

Superswing med store solister

Victoria arrangerer middagskoncert med Kansas City Stompers udvidet med Jesper Thilo og to solister fra Sverige

Der er ingen tvivl om professionalismen, det sikkert swingende sammenspil og det fine humør, når Kansas City Stompers går på scenen for at give koncert i Victoria fredag den 24. juli klokken 13.00. Det er verdens ældste jazzband, som har spillet uafbrudt siden 1951 under den ukuelige 81-årige Niels Abilds energiske ledelse. Så godt som alle Danmarks mest kendte jazzmusikere har gennem tiderne været med i bandet, og Abild kan stadig hive nye kaniner op af hatten. Til Sorø-koncerten er orkestret således ikke alene udvidet med den danske jazzscenes saxofon-nestor Jesper Thilo, men har samtidig to fornemme svenske solister med: Sangerinden Ingrid Hagelberg og pianisten, trombonisten og sangeren Ulf Johansson Werre.

Ingrid Hagelberg med kælenavnet Vismaya er sanger i verdensklasse. Hun synger på fem forskellige sprog og behersker både jazzstandarder, pop, latinamerikansk, franske chansons og selv tyske lieder. Siden hun som 18-årig forlod Sverige har hun som musiknomade boet i bl.a. Paris, Los Angeles, Tokyo og Sydamerika og turneret i natklubber, på store scener og i mange landes TV. Senest har hun slået sig ned i Arizona, men vender gerne tilbage til Europa, når spændende orkestre kalder.

Ulf Johansson Werre kommer flyvende fra Uppsala i det nordlige Sverige, hvor han er professor i piano ved byens Universitet. Han er et musikalsk unikum, der kan spille klaver som Oscar Peterson, har opnået kåring som Europas bedste trombonist og samtidig er en gudbenådet entertainer. Han er en meget eftertragtet solist både i Europa og USA, hvor han bl.a. har spillet med Benny Goodmans orkester.

Det er tredje gang (siden 2013) Kansas City Stompers gæster Sorø Jazzfestivalen. Det populære orkester er kendt og elsket for sin overlegent swingende og imødekommende stil, der befinder sig i grænselandet mellem traditionel jazz og swing, krydret med elementer af andre genrer. “Vores repertoire er en verdensomrejse i rytmisk musik,” fastslår kapelmester Niels Abild kort og godt.

Fredag 24. juli Kl. 13.00:

Kansas City Stompers : Vismaya Ingrid Hagelberg, sang, Jesper Thilo, sax, Lea Nielsen, trombone/flygelhorn, Ulf Johansson Werre, piano/trombone, John Riedel, trommer, Lasse Lundstrøm, bas, og Niels Abild, klarinet/sax.

Victoria Teatret, Storgade 15. 4180 Sorø

Entré: 250 kr.

Reservation: victoriateatret.dk


< TILBAGE

FØLG OS PÅ FACEBOOK


Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.