Swing, chansons og frisk Beaujolais

23. november 2019 16.00

Swing, chansons og frisk Beaujolais, Claude Chichon, vokal, Peter Uldahl, sologuitar, Kristian Rusbjerg, harmonika, Jon Noe, rytmeguitar, og Thomas Løkke Læssøe, kontrabas.

SORØ KUNSTMUSEUM , Storgade 9, 4180 Sorø

Entré: 175 kr.

Swing, chansons og frisk Beaujolais

Festlig fransk ambiance på Kunstmuseet lørdag den 23. november, når den parisiske sanger Claude Chichon spiller med en sigøjnerjazzkvartet, mens der bydes på årets nye Beaujolaishøst

”Paris je t’aime” synger Claude Chichon med inderlig autentisk overbevisning. Den 53-årige kunstner er født i Paris, hvor han også fik sin musikalske uddannelse og bl.a. sang i Radio France koret. Nu kommer han til Sorø for at optræde med den herligt swingende danske jazzkvartet ”Just Like Django”, som spiller forfriskende sigøjnerjazz. Det er en særlig fransk jazzgenre, hvis største fortolker var guitaristen Django Reinhardt. Musikken syder af hed lyst og glæde iblandet hjerteskærende livssmerte. Denne særlige eftermiddag på Sorø Kunstmuseum er der samtidig premiere på årets vinhøst fra Beaujolais, som lover fest, velsmag, drømme og sjov. Den friske vin hjemtages direkte fra Beaune i Bourgogne af Butler Vin i Vestergade.

Sit franske ophav til trods er Claude Chichon ikke ukendt med den danske sang, der som bekendt er en ung blond pige. En sådan faldt han nemlig for – og flyttede til Aarhus! Herfra har han i en årrække udbredt fransk musik i Danmark med Den Franske Kvartet. Han har desuden samarbejdet med Bent Fabricius Bjerre og sat musik til Prins Henriks digte, ligesom han flere gange har optrådt for kongefamilien på Marselisborg Slot og Fredensborg.

Jazzen har han siden 2016 dyrket sammen med ”Just like Django”. Gruppen består af guitaristerne Peter Uldahl og Jon Noe samt bassisten Thomas Løkke og harmonikaspilleren Kristian Rusbjerg. De er specialiserede i den franske sigøjnerjazz. Deres råswingende spillestil og improvisationer er fyldt med samme virtuose og entusiastiske livlighed som kendetegnede Django Reinhardt og Stephane Grapellis ”Hot Club de France”. I mødet med Claude Chichon og hans kærlighed til de franske chansons er skabt ny original musik for det danske publikum, senest fastholdt på albummet ”Les sessions”, som blev udgivet i marts i år.

Lørdag 23. november 2019 juli kl. 16.00

Claude Chichon med Just like Django: Claude Chichon, vokal, Peter Uldahl, sologuitar, Kristian Rusbjerg, harmonika, Jon Noe, rytmeguitar, og Thomas Løkke Læssøe, kontrabas.

Sorø Kunstmuseum, Storgade 9, 4180 Sorø

Entré: 175 kr. (medlemspris: 150 kr.)

Reservation: Billetto, tryk HER.

eller

butik@sorokunstmuseum.dk eller tlf: 57 83 22 29

 


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.