Swingende violinvirtuos spiller på Kragerup Gods

29. juli 2021 14.00

Swingende violinvirtuos spiller på Kragerup Gods, Bjarke Falgren, violin, Pelle von Bülow, guitar, Mathias Heise, bas, og Janus Templeton, trommer.

Kragerup Gods, Kragerupgårdsvej 33, 4291 Ruds Vedby

Entré: 495 kr. incl. tapas

Swingende violinvirtuos spiller på Kragerup Gods

Frokostkoncert torsdag den 29. juli med Bjarke Falgrens kvartet

Bjarke Falgren er fire-dobbelt grammyvinder og en af de mest anerkendte virtuoser i den fornemme tradition af danske jazzviolinster fra Eli Donde i 1920’erne over Poul Olsen i 1940’erne til Finn Ziegler, Kristian Jørgensen og det helt store forbillede Svend Asmussen. Falgren blev den første til at modtage Ellen og Svend Asmussen Prisen, da den blev indstiftet i 2017 samme år som Asmussen døde 100 år gammel.

Falgren har turneret verden over og arbejdet med adskillige af jazzens største solister i både ind- og udland. Desuden skriver og producerer han film- og teatermusik og underviser på to musikkonservatorier. Nu henter Sorø Jazzfestivalen Falgren til at give koncert på Kragerup Gods den 29. juli. Han kommer med sin kvartet, der har Pelle von Bülow på guitar, Mathias Heise på bas og Janus Templeton ved trommerne. Repertoiret hentes bl.a. fra Falgrens nye album ”Origin”, der udkommer i foråret 2021. Det omfatter originale kompositioner med en rejse rundt i hele følelsesregistret. Fra det lyriske og melodiøse til det virtuose, legende og rå-swingende med udgangspunkt i jazzen og krydret med elementer fra folkemusikken, brasilianske rytmer og den klassiske musik. Der lægges op til en nærværende og swingende koncertoplevelse på øverste hylde.

Torsdag den 29. juli 2021 kl. 14.00

Bjarke Falgren Kvartet : Bjarke Falgren, violin, Pelle von Bülow, guitar, Mathias Heise, bas, og Janus Templeton, trommer.

KRAGERUP GODS, Kragerupgårdsvej 33, 4291 Ruds Vedby

Entré: 495 kr. incl. tapas

Reservation: info@kragerup.dk eller tlf. 58 26 12 50


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.