Bo Stief Fremtids drømme

22. juli 2019 19.00

Bo Stief Fremtids drømme, Søren Lee, guitar, Mads Nørgaard, guitar, og Bo Stief, bas.

Krebshuset, Ringstedvej 87, 4180 Sorø

Entré: 150 kr. (+ menutilbud for 199 kr)

Tre generationer i musikalsk samtale

De tre musikere satser på en helt speciel ”samtale” i musik indbyrdes – og med publikum. Tre generationer spiller: Succesrige Søren Lee guitar, rising star Mads Nørgaard guitar, og legendariske Bo Stief el-og kontrabas. Denne usædvanlige instrumentering med to guitarer og en bas viser sig at virke frisk og nyskabende. Det er en helt uventet inspiration at spille med denne strengeinstrument-konstellation. da fokus ofte er mere på musikken og empatien end på hvad det er for instrumenter der spilles på.

En musikpersonlighed skaber i ”Fremtids Drømme” en nærværende original ny musikoplevelse sammen med to super virtuose guitarister fra forskellige generationer. Musikerne spiller frit collageagtigt med inspirationen og respekt for fortidens musik, idet de finder nye lyde og veje på deres instrumenter. Det er hverken soul, klassisk eller rock, men et funky jazzet konglomerat af melankoli, skønhed, charme og humor. Stemning og kontakt med publikum står forrest.

Bo Stief har været her og der og allevegne igennem sin fuldkommen overvældende musikerkarriere. Som 17-årig blev han inviteret til at slæbe sin bas ind på scenen i Jazzhus Montmartre og kom til at spille med tilrejsende jazzkoryfæer som Don Cherry, Dexter Gordon, Johnny Griffin, Jackie McLean og Ben Webster. Senere har han med bemærkelsesværdig succes været rundt i andre genrer som rock, teatermusik og etnisk-lyrisk kammerkompositioner og undervejs optrådt internationalt med stjerner som Benny Goodman, Ray Charles, Dizzy Gillespie og Stan Getz. Samtidig har han i en årrække som lektor ved Det Fynske Musikkonservatorium undervist nye generationer af musikere. Nu spiller han letforståeligt, melodisk og energisk udadvendt med sine yngre musikalske venner.

Søren Lee debuterede for snart 30 år siden med et opsigtsvækkende album, hvor han spillede i selskab med den amerikanske stjernebassist Ray Brown. Så fulgte en årrække med imponerende succes’er på den internationale jazzscene, hvorefter der blev mere stille, da Lee for ti år siden etablerede et vokalstudium og blev mentor for popstjerner. Men sidste år vendte Søren Lee tilbage til jazzens skrå brædder og nu er han her.

Yngstemanden Mads Nørgård er et fremstormende talent, der allerede før sin afgangseksamen fra Rytmekonservatoriet sidste år blev inviteret til at spille på de mest prestigefyldte scener. Han er ung, progressiv og behersker både det groovy og improvisatoriske med forbløffende overbevisning.

Koncerten er baseret på at være vedkommende og til stede i øjeblikket, der hvor musikken finder sin mening og virkning. Musik og stemning og kontakt med publikum står forrest. ……… musik med vilje for ALLE.

Mandag 22. juli kl. 19.00.

Fremtids Drømme: Søren Lee, guitar, Mads Nørgaard, guitar, og Bo Stief, bas.

KREBSHUSET, Ringstedvej 87, 4180 Sorø

Entré: 150 kr. + menutilbud 199 kr. for 3-retters menu, hvor man både kan vælge fra det danske og det thailandske køkken

Reservation: tlf. 5782 0181, email@krebshuset.dk

 


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.