Tre modne kvinder med musikalsk overskud

28. maj 2021 16.00

Tre modne kvinder med musikalsk overskud, Marie Louise Schmidt, klaver, Helle Marstrand, bas, og Benita Haastrup, trommer

Sorø Kunstmuseum, Storgade 9, 4180 Sorø

Entré: 195 kr. (170 kr. medlemspris)

Tre herligt modne kvinder med musikalsk overskud

Livsglæde og engagement kendetegner jazztrioen Sophisticated Ladies som giver koncert på Sorø Kunstmuseum fredag den 28. maj

En koncert med Sophisticated Ladies er en særlig oplevelse. Alvor, humor, engagement og musikalsk overskud er centrale elementer i en musikalsk rejse der bringer både smil og tårer frem. Pianisten Marie Louise Schmidt, bassisten Helle Marstrand og trommeslageren Benita Haastrup er tre kvinder, som har taget turen op i jazzens superliga og har nået den herlige modne alder, hvor der er ro og livsglæde i alle toner, så selv ikke-jazzfans må bøje sig og klaske hænderne sammen af glæde og i dyb beundring.

Sophisticated Ladies har dannet trio siden 1987 og er blevet en stærk spiller på den danske jazzscene. De har udgivet seks albums i eget navn og har igennem årerne samarbejdet med et hav af kendte kunstnere som blandt andre Richard Boone, Idrees Sulieman, Ulla Henningsen, Bent Jædig, Bob Rockwell, Finn Ziegler og Jesper Thilo. Udover at spille i Danmark er det også blevet til mange udenlandsturneer.

Alle tre musikere er uddannet på Det Rytmiske Konservatorium i København som elever af bl.a Niels Henning Ørsted Pedersen, Ed Thigpen og Thomas Clausen.

Sophisticated Ladies er meget mere end et orkester – det er også blevet et livslangt venskab, en livslang rejse gennem musikkens vidunderlige og udfordrende landskab. Repertoiret er en god cocktail af Duke Ellington, evergreens og original kompositioner.

Fredag 28. maj kl. 16.00

Sophisticated Ladies: Marie Louise Schmidt, klaver, Helle Marstrand, bas, og Benita Haastrup, trommer

SORØ KUNSTMUSEUM, Storgade 9, 4180 Sorø

Entré: 195 kr. (medlemspris: 170 kr.) incl. Museumsentré. Evt. tilkøb for 125 kr. af frokosttapas fra kl. 13-15.

Reservation: billetto.dk  eller butik@sorokunstmuseum.dk eller tlf: 57 83 22 29


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.