VIBRAFON OG MUNDHARMONIKA

23. juli 2019 13.00

VIBRAFON OG MUNDHARMONIKA, Martin Fabricius, vibrafon, Jakob Hatholt, trommer, Andreas Markus, bas, og MathiasHeise, mundharmonika.

Café Tre Konger, Østergade 3, 4180 Sorø

Entré: 150 kr. eller 300 kr. incl. frokosttallerken

 

Smuk jazzklang på

sjældne instrumenter

På Café Tre Konger præsenteres en unik kvartet med vibrafon og mundharmonika i front

Billedskabende, smuk, ja, sågar ”helende” er ord, anmeldere har brugt om filmkomponisten Martin Fabricius’ jazzmusik. Han spiller vibrafon. Det lærte han i USA for mere end tyve år siden efter sin komponistuddannelse. Hans lærer var en af verdens bedste, den legendariske vibrafonist Gary Burton. At det ikke var spildte kræfter, kan høres i Martin Fabricius’ ekvilibristiske kombinationer af rolige melodier, venlige harmonier og energisk storslåede improvisationer. Tirsdag den 23. juli kan man selv komme og lytte, når han spiller en frokostkoncert på Café Tre Konger i Sorø.

Martin Fabricius har det 25-årige stortalent Mathias Heise med på kromatisk mundharpe. Han er på en international musikfestival i Tyskland blevet kåret som intet mindre end verdensmester i jazz-mundharpe! Og det lyder virkelig godt, når han spiller sine sprøde toner, som klæder vibrafonen fint. Det kan man høre på det vellykkede album ”Out of the white”, de indspillede sammen sidste år. Det er original jazz af den slags, som smyger sig om tilhørerne.

Martin Fabricius, som har Andreas Markus med på bas og Jakob Hatholt på trommer, har de senere år turneret i Danmark, Sverige og Tyskland både i jazzklubber, kirker, på festivaler – og en gang til et privat arrangement for Kronpris Frederik.

Tirsdag 23. juli kl. 13.00

Martin Fabricius trio med Mathias Heise: Martin Fabricius, vibrafon, Jakob Hatholt, trommer, Andreas Markus, bas, og Mathias
Heise, mundharmonika.

Café Tre Konger, Østergade 3, 4180 Sorø

Entré: ??? kr. eller ??? kr. incl. menu ??

Reservation: tlf. 5783 4114, e-mail: britt@cafetrekonger.dk


< TILBAGEFØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.