Virtuos jazz i skøn natur

20. juli 2020 19.00

Virtuos jazz i skøn natur, Martin Schack, flygel, Niklas Emborg Gjersøe, kontrabas, og Hans Kristian Knold, trommer.

Hørhaven, Hørhavevej 1, 4250 Fuglebjerg

Entré: Entré: 200 kr. eller 400 kr. incl. 2 cocktails og økologiske tapas

Virtuos jazz i skøn natur

Klaverets store mestre præsenteres i naturperle ved Tystrup Sø

Vellyd i det klassiske jazzformat klavertrioen går op i en højere enhed med den uforlignelige skønhed i Sorøs omgivelser, når Martin Schack sætter sig til det fine Blüthnerflygel på Hørhavegård. Det sker mandag aften den 20. juli, hvor den erfarne og yderst kapable pianist vil give en opvisning i tolkninger af sine store musikalske forbilleder Errol Garner, Oscar Peterson, Jan Johanson og Ahmad Jamal. Martin Schack, der er underviser på Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg, ledsages af de to unge talenter Niklas Emborg Gjersøe på kontrabas og Hans Kristian Knold på trommer.

Koncerten er en premiere på jazz i den enestående smukt beliggende Hørhavegård midt i det fredede område ved Tystrup Sø. Gården drives af arkitekt Chalotte Vad som økologisk landbrug med fritgående dyr og egen tilvirkning af velfærdsdelikatesser. Ro, fordybelse og musik er desuden væsentlige elementer i idégrundlaget. Stuehuset er indrettet omkring flyglet som café og pejsestue med plads til godt 50 tilhørere.

Martin Schack bor i Ribe, men har i sin mere end 20 år lange karriere haft hele verden som spillested. I New York har han samarbejdet med stjerner som Benny Golson og Jimmy Cobb, og i Kina har han turneret med Sinne Eeg. På hjemmebane gav han for et par år siden på Musikkonservatoriet i Esbjerg en minderig solokoncert for Dronning Margrethe. Han har modtaget Jacob Gades legat og indlagt sig stor hæder som initiativtager til Ribe Jazzfestivalen (hvis koncept og kvalitet i parentes bemærket har været meget inspirerende for Sorø Jazzfestivalen).

Mandag 20. juli kl. 19.00

Martin Schack trio: Martin Schack, flygel, Niklas Emborg Gjersøe, kontrabas, og Hans Kristian Knold, trommer.

Hørhaven, Hørhavevej 1, 4250 Fuglebjerg

Entré: 200 kr. eller 400 kr. incl. 2 cocktails og økologiske tapas

Reservation: BILLETTO Klik HER

tlf. 22 616 616 eller e-mail: info@hoerhaven.com


< TILBAGE

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER


Instagram Logo

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer:

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.